FAQ

Før du ringer eller skriver til Silva Metoden med dine spørgsmål, så tjek lige denne sektion med spørgsmål og svar om ikke svaret står her.

Har du spørgsmål som ikke er besvaret her, er du velkommen til at poste det som en kommentar nederst på siden. Så vil vi kigge på det og hvis det har almen interesse vil det blive lagt ind her på siden.

Vær opmærksom på at al information om kursernes form, indhold og varighed kan findes under menupunktet ‘Foredrag og kurser’.

(FAQ = Frequently Asked Questions = Ofte Stillede Spørgsmål)

Holder I kurser for børn og teenagere?

Teenagere er velkommen på vores kurser – gerne i selskab med deres forældre eller bedsteforældre. Desuden holder vi gerne workshop på skoler. Klik her for at se mere om dette.

Er der forplejning og overnatning inkluderet i kurserne?

Nej, der er hverken forplejning eller overnatning inkluderet, men der er ofte gode små spisesteder i nærheden af kursusstedet, hvor du for en rimelig pris kan få noget at spise. Ofte er der køleskab på kursusstedet hvis du foretrækker selv at have noget med.

Hvorfor kan jeg først få oplyst kursusstedet når jeg har tilmeldt mig?

Da vi ikke har vores eget sted kan kursusstedet skifte fra gang til gang. Derfor forbeholder vi os retten til først at oplyse det efter du har tilmeldt dig. Som udgangspunkt afholdes kurserne nogenlunde centralt i forhold til de byer hvor kurserne er annonceret.

Hvorfor skal jeg betale for at gentage kurserne, når I siger det er gratis at gentage?

Det er og har altid været gratis at gentage kurserne. Det som vi tager penge for er et tilskud til lokalelejen da der ofte er ligeså mange gengangerne på kurserne. Denne ordning er i Danmark indført fra 2011 men har været indført i de fleste andre lande i årevis.

Jeg har mistet mit kort, er jeg registreret et sted så jeg kan gentage kurset?

Alle kursister der har deltaget i Danmark mellem 1985 og 2003 har vi med sikkerhed stående i vores database. I tidsrummet mellem 2003 og 2009 er der desværre huller i vores database og der er muligvis kursister der ikke er registreret. Fra 2009 og fremefter har vi alle stående. I den udstrækning vi kan finde dig i databasen kan vi mod behørig legitimation genudstede dit kort.

Fandt du ikke hvad du søgte? Skriv dit spørgsmål i kommentarfeltet nederst…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

5 + 3 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!