Gratis workshop i mental træning på skoler

Silva Metoden er et verdensberømt kursus i mental træning, der har eksisteret i mere end 40 år. Det er mest voksne der tager kurset, men det startede faktisk med børn og teenagere. Silva Metoden viser hvordan man kan gøre det meste af det man alligevel gør, på en lettere måde.

Denne workshop giver deltagerne mulighed for at opleve en del af Silva Metodens grundlæggende ideer og teknikker på bare halvanden time. Målgruppen er teenagere i de større klasser i folkeskolen. Formen er underholdende og interaktiv, og indholdet er lige til at bruge efterfølgende. Her er et par overskrifter:

 • Positiv tænkning – om hvordan ens tanker og følelser former ens resultater
 • Kreativ visualisering – om hvordan man husker, lærer og udtrykker sig bedre
 • Dynamisk meditation – om hvordan man finder indre ro og styrke i sig selv
 • Formålet med workshoppen er at give teenagerne et praktisk indblik i hvordan de mest effektivt kan styrke sig selv og sin attitude indefra.

  Workshoppen er gratis for skolen – dog vil vi have instruktørens udgifter til transport betalt efter statens takster. Dette vil blive faktureret forud for arrangementet.

  Har du/I lyst til at høre mere om form, indhold og evt. opfølgning før vi laver en aftale om tid og sted, så brug kontaktformularen herunder…

  Forespørg på workshop om mental træning

  [contact-form-7 id=”4642″ title=”Kontakt vedr. foredrag på skoler”]


  Silva Metoden Danmark

  Birgit Elgaard Brett
  cvr: 32122035
  info@silvametoden.dk

  Følg Silva Metoden Danmark

  Kontakt Silva Metoden Danmark

  9 + 4 =

  To dages intensivt kurus

  Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

  Tilmeld dig nyhedsbrevet

  Tilmeld dig nyhedsbrevet

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.  Du er nu tilmeldt!