José Silva

Historien bag Silva Metoden begyndte i 1944 i Laredo i Texas. José Silva’s oprindelige formål var at finde måder, hvorpå han kunne hjælpe sine børn med at forbedre deres koncentration og deres indlæringsevne, således at de kunne lære mere på kortere tid. Denne forskning førte til opbygningen af Silva Metoden, som siden har hjulpet milioner af mennesker over hele verden med at forbedre deres liv.

Fra 1944 til 1953 arbejdede José Silva med sine egne børn og overskred langt de mål, han oprindelig havde sat sig. Udover at lære at slappe af, koncentrere sig bedre og forbedre deres hukommelse og deres karakterer, begyndte børnene også at udvikle intuitive færdigheder. Gennem de næste ti år, indtil 1963, arbejdede José Silva med endnu 39 forsøgspersoner, børn såvel som voksne. Derefter trænede han i tre år med forskellige grupper af voksne mennesker. 

I 1966 var der en gruppe mennesker i Amarillo i Texas, som hørte ham fortælle om sin forskning. De bad ham dele sine erfaringer med dem, og blev således de første, der lærte det der i dag kaldes Silva Metoden. I to år var José Silva den eneste instruktør, men i 1969 kom der flere instruktører til, og Silva Metoden begyndte at udbredes. Først i USA, og senere til andre lande. Siden da er Silva Metoden blevet oversat til mere end 30 sprog og præsenteret for folk i mere end 100 lande verden over. I Danmark har der været kurser i Silva Metoden siden 1985.

I de senere år er det oprindelige kursus blevet remodelleret og opdelt i to; Silva Life som bygger videre på den første halvdel af det oprindelige kursus, og Silva Intuition som bygger videre på den anden halvdel. Denne opdeling er resultatet af de opdagelser José Silva gjorde i årene op til sin død i 1999.

Silva Metoden var først med temaer som visualisering, meditation, selvhypnose, loven om tiltrækning, stressmanagement, affirmationer osv – og er stadig førende indenfor mental træning og personlig udvikling.

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

8 + 2 =

To dages intensivt kursus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Du er nu tilmeldt!