Silva Life Teen

Som teenager i alderen 13-17 er du velkommen på det almindelige Silva Life kursus.

Til teenageren
Silva Metoden er et kursus i mental træning der har eksisteret i mere end 50 år. Det er mest voksne der tager kurset, men det startede faktisk med børn og teenagere (mere om det her). Silva Metoden viser dig hvordan du kan gøre det meste af det du alligevel gør, på en smartere måde. Lær bl.a. at…

 

lære hurtigere og huske det du har lært bedre

slappe og få bedre karakterer til eksamener

slippe af med hovedpiner, nervøsitet og stress

blive bedre til sport og fritid med mental træning

slippe af med generthed og blive mere glad for dig selv

blive bedre til at skabe og beholde venskaber

plus en masse andet som du kan bruge hele livet

Silva Life Teen er “brugermanualen” til din hjerne og til livet. Kurset foregår i en aktiv og underholdende blanding af korte foredrag, mentale øvelser, fysiske aktiviteter og spørgsmål/svar runder. Tiden går hurtigt, det er sjovt og mange får venner for livet på kurset.

Silva Metoden er en investering for livet. Når du har deltaget i Silva Life kurset, er det gratis at gentage det, så tit du ønsker det over hele verden og for resten af livet. Som genganger betaler du blot et mindre beløb i tilskud til lokalelejen. Det betyder at du kan komme tilbage og møde dine nye venner igen og igen – også når du bliver voksen.

Til forældrene
Silva Life Teen er din mulighed for, som forælder, at give din teenager noget der vil gøre en stor forskel – både nu og resten af livet. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvad det er vi giver børnene. Har du endnu ikke selv lært Silva Metoden? Det er en af de bedste måde at støtte dit barn på…

Få information om Silva Metoden for børn og teenagere: Mail til: info@silvametoden.dk


Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

6 + 7 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!