Her kan du tilmelde dig Silva Metodens kurser. Alle kurserne foregår over to dage fra 9 til 18.

Sommetider kan du tage Silva Life og Silva Intuition på fire dage i træk, hvilket varmt kan anbefales (og du sparer op til 1280,- ved at tilmelde dig begge kurser på én gang).

Husk, ved samtidig tilmelding af flere personer, at oplyse navn og kontaktinfo på alle tilmeldte. Efter tilmelding modtager du både en kvittering og din 'billet' til kurset (yderligere info nederst på siden):


Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

København: Silva Intuition Træning

25. januar 2020 kl.9:00 - 26. januar 2020 kl.18:00

Investér nogle dage af dit liv i at få mere ud af resten af det.

Silva Intuition Træning (du skal have deltaget på Silva Life eller det tidlligere BLS først): Investér nogle dage i bevidstheds- og intuitionstræning, tiltrækning af formål, manifestéring, healing og giv dit liv mere flow og energi.

Silva Metoden giver dig en række konkrete og effektive værktøjer til at håndtere hverdagens udfordringer bedre ved at stole på din intuition – store som små – og til at få mere manifestation, flow og tillid ved bevidst tiltrækning af sundhed energi og formål.

Du går hjem med styrket intuition, bevidsthed og værtøjer som du straks kan anvende til at give dit liv den mening og retning der er rigtig for dig.

Silva Metoden er et af verdens ældste og mest anerkendte kursus i personlig udvikling og mental træning. Vi har været på banen i mere end 50 år og millioner af mennesker verden over har deltaget.

Instruktør: Birgit Elgaard Brett (du kan se instruktørens egen hjemmeside her: www.tagengoddag.dk www.elgaardcoaching.dk

Læs mere om Silva Metoden, relevante tilbud og tilmeld dig nyhedsbrev på www.silvametoden.dk

 Klik her for at få mere information og for at tilmelde dig det Silva Intuition kursus der passer dig.

Priser
Du kan købe billetten med Dankort via denne side, du kan lave en bankoverførsel til Danske Bank: reg.nr.:4467 Konto: 0010513065 eller betale mobile pay: 21223464

Genganger (hvis du allerede har deltaget på Silva Intuition): Kr. 400,-
Opgradering: 1695 kr. (for dig der har et BLS certifikat fra før 2009 og derfor kender 50% af programmet).
Du har deltaget på Silva Life og du vil gerne virkelig give den gas med silvateknikkerne og din intuition: 3590 kr.

Detaljer

Start:
25. januar 2020 kl.9:00
Slut:
26. januar 2020 kl.18:00

Arrangør

Silva Metoden Danmark
Telefon:
21223464
E-mail:
info@silvametoden.dk
Hjemmeside:
www.silvametoden.dk

Sted

Astrologihuset
Teglværksgade 37, 4.th
København Ø, 2100 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
https://astrologi.dk/kontakt-os/

  1. Find de kurser du ønsker at deltage på og se tilmeldingsmuligheder ved at klikke på den blå bjælke ved hvert kursus (ved samtidig tilmelding af BÅDE Silva Life OG Silva Intuition skal du ved Intuitionkurset vælge Ny deltager på BÅDE Silva Life OG Silva Intuition for at få besparelsen på 1280,-).

  2. Hvis du ønsker husstandsrabat eller ven/veninde rabat skal du udfylde alle informationer for begge deltagerer.
  3. Hvis du ønsker at tilmelde dig BÅDE Silva Life OG Silva Intuition for at få den store besparelse, men der ikke er noget Silva Intuition kursus på listen der passer dig, så tilmeld dig alligevel og send så straks en besked via email her  så sætter vi dig på en venteliste og du betaler så IKKE genganger gebyr når du har valgt kursus. Når du så har bestemt dig for et kursus så send  via email her dit valg. Du vil så modtage en bekræftelse på din deltagelse.

  4. OBS: Hvis du er genganger (400,- i lokalegebyr) og/eller vælger Upgrade Silva Intuition (halv pris for BLS-kursister) så SKAL du skrive dit SLS- eller BLS-kursistnr i bemærk-feltet senere under tilmeldingen.

  5. Som udgangspunkt foregår din betaling med Dankort, Visa- eller Mastercard i slutningen af tilmeldingen. Ønsker du at betale med bankoverførsel, skal din arbejdsplads betale via faktura eller skal det køre via EAN-nummer? Så kan du tilmeld dig via email her (husk navne, adresser og evt. kursistnr på alle du tilmelder). Ved faktura og EAN tilsendes faktura. Ved privat skal du overføre betaling til Danske Bank 4467-10513065 og derefter vedhæfte dokumentation for betalingen når du tilmelder dig. Ved enhver betaling som foregår uden kortbetaling skal du lægge kr. 150,- til det samlede beløb.

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

12 + 12 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!