Søger du en professionel foredragsholder indenfor de emner som Silva Metoden omhandler? En foredragsholder der kan inspirere, motivere og underholde til absolut topkarakter?

Silva Metodens erfarne instruktører har i årevis været ude i Danmarks små og store virksomheder, private såvel som offentlige, og inspireret med udgangspunkt i vores filosofier og teknikker (virksomheder som Danfoss, Novo Nordisk, DSB og andre).

Det kan være et foredrag over en time eller to, eller måske endda en hel dags workshop med fokus på et af emnerne i Silva Metoden. Her er nogle ideer:

  • Lær dynamisk meditation og slip af med skadelig stress
  • Lær at bruge mental træning og kreativ problemløsning
  • Lær at bruge dit sind til at skabe bedre resultater
  • Lær at bruge hele din hjerne til at få bedre indlæring

Et foredrag eller en workshop med fokus på emner fra Silva Metoden inkluderer inspirerende oplæg og en eller flere øvelser, samt interaktive spørgsmål/svar runder. Brug formularen herunder til at få mere at vide vedr. vilkår og priser.

Jeg bruger Silva Metoden til mange ting, men mest til at nå mine mål. Jeg forestiller mig bare hvad en ting skal slutte med. Jeg har lært at turde sætte store mål. Husk at tage din partner med på kursus, det er vigtigt at være to. (Jørgen Mads Clausen, tidl. Direktør, Danfoss)

Silva Metoden er for mig blevet et uundværligt dagligt livsværktøj. Og det skaber resultater, bl.a. i form af effektiv og hurtig målopnåelse. Såvel professionelt som privat. (Thomas Mygind, studievært)

Forespørg på foredrag/workshop

[contact-form-7 id=”3389″ title=”Kontakt vedr. foredrag”]


Interesseret i foredrag/workshop

8 + 14 =

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

12 + 11 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!