Silva Intuition

Silva Intuition kurset er for dig der har lyst til at gå i dybden med de muligheder for personlig udvikling som Silva Metoden tilbyder. Her handler det om at opdage det dybere formål med din eksistens og lære at blive skarp med intuitionen.

Silva Intuition løber over to dage á ni timer og indeholder en række spændende mentale øvelser, der har til formål at hjælpe dig til yderligere at udvikle og træne din fantasi, forestillingsevne og intuition.

OBS: Husk at for at kunne deltage i Silva Intuition kurset, skal du have deltaget i Silva Life eller det klassiske Silva Basic Lecture Serie (undervist i Danmark 1985-2008). Kursister der tidligere har taget det klassiske tre- eller firedags BLS-kursus (undervist i Danmark i årene 1985-2007), kan i en begrænset periode, deltage i Silva Intuition kurset, til nedsat pris.

Her er lidt om kursets indhold:

Den Lange Afslapning uddybet
Vi starter med Den Lange Afslapning for at minde din krop om dit basisniveau. Dette hjælper dig til at tune ind på hvad Silva Metoden handler om og hvordan du bruger teknikkerne. Samtidig kommer du i harmoni med resten af gruppen, uanset om du har taget Silva Life for lang tid siden eller fornylig.

Din Universelle Energi
Din essens og struktur er identisk med hele universets struktur og i denne øvelse sigter vi mod at skabe en forbindelse til den mest fundamentale og essentielle del af dig – din universelle energikilde – der hvor du har det største fællesskab med alt omkring dig.

Din mission
Det er blevet sagt at vi kan alle opnå lige præcis hvad vi drømmer om, så længe det vi drømmer om er i harmoni med vores mission i livet. Denne øvelse søger at bringer dig i kontakt med dit mission og dit formål. Dette er en meget styrkende øvelse der bringer klar og ro.

Holo Viewing teknikken
Med Holo Wieving tager vi din visualisering af mål til det næste niveau. Denne specielle teknik forstærker din følelsesmæssige oplevelse af dine mål og visioner på en måde, der giver endnu mere motivation, engagement og tiltrækning.

Projektionsøvelser
Her træner vi koncentrations- og visualiseringsevnen ved at projicere opmærksomheden til forskellige niveauer og dybder. Først til noget vi kender, dernæst til noget vi ikke kender. På den måde etablerer vi referencepunkter, som vi senere kan bruge til skelne mellem intuition og logik.

Sager
Om eftermiddagen den anden dag, efter at have brugt mange timer på at arbejde målrettet med fantasi, visualisering og intuition, prøver vi det lærte af i praksis. Her oplever deltagerne hvor præcis intuitionen kan være under de rette omstændigheder.

Til allersidst opsummerer vi hele kurset og finder ud af hvordan vi tager de vigtigste erkendelser med ud i dagligdagen. På dette tidspunkt er de fleste deltagere høje at deres nyopdagede evner…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

1 + 3 =

To dages intensivt kursus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Du er nu tilmeldt!