Silva Metoden Danmark tilbyder det internationalt anerkendte Silva Life kursus til virksomheder i Danmark. Hundredevis af små og store virksomheder har gennem årene sendt medarbejdere på de åbne kurser, nu kommer vi også gerne ud til jer.

Silva Metoden virker universelt fordi vi går bag om de faglige kvalifikationer og styrker de menneskelige kvalifikationer. Her taler vi om fundamentale karaktertræk som indlevelse, kreativitet, fokusering, beslutsomhed og handlekraft. Disse er nemlig i langt højere grad end faglige kvalifikationer med til at udfolde os som mennesker.

Green Mountain Coffee tilbyder Silva Metoden til sin medarbejdere!
“Vi tilbyder Silva Metoden til vores medarbejdere, hvilket giver dem en mulighed for selv at opleve “sindets kraft”. Når man selv oplever det, mere end bare at læse om det, bliver man styrket på mange områder. Det er som forskellen mellem at læse en beskrivelse af Gran Canyon, og personligt at stå på kanten af den. Silva Metoden viser at der ikke er nogen grænser for hvad vi kan gøre.”

Robert Stiller, President and CEO of Green Mountain Coffee Roasters and Forbes Magazine 2001 Entrepeneur of the Year.

Silva Life Erhverv er to spændende og interaktive dage som kan inspirere og motivere både ledere og medarbejdere. Kurset undervises i en afvekslende cocktail af inspirerende foredrag, afslappende mentale øvelser og informative spørgerunder.

Silva Life Erhverv undervises udelukkende af internationalt certificerede undervisere, som alle, udover deres instruktøruddannelse, også har en uddannelse indenfor præsentation og coaching.

På grund af de afslappende mentale øvelser hvor deltagerne effektivt giver slip på stress og spændinger og lader kroppen hvile og restituere, er de sædvanligvis fyldt med energi og positivitet efter kurset.

Her er toppen af isbjerget:

Lær at slappe godt af og genoplade kroppen og sindet

Slip af med hovedpiner og andre symptomer på stress

Lær at lære hurtigere og at huske det du har lært bedre

Få mere motivation og koncentration og få bedre resultater

Skab en positiv indstilling der forbedrer arbejdsmiljøet

Få mere energi og modstandskraft, fysisk såvel som psykisk

Lær at bruge intuitionen til at træffe bedre beslutninger

Og meget andet du kan bruge til at øge din livskvalitet

* Silva Metoden er en investering for livet. Når du har deltaget i Silva Life Erhverv, er det gratis at deltage på de åbne Silva Life kurser, så tit du ønsker det over hele verden og for resten af livet. Som genganger betaler du blot et mindre beløb i tilskud til lokalelejen.

Jeg bruger Silva Metoden til mange ting, men mest til at nå mine mål. Jeg forestiller mig bare hvad en ting skal slutte med. Jeg har lært at turde sætte store mål. Husk at tage din partner med på kursus, det er vigtigt at være to. (Jørgen Clausen, tidl. Direktør, Danfoss)

Silva Metoden er for mig blevet et uundværligt dagligt livsværktøj. Og det skaber resultater, bl.a. i form af effektiv og hurtig målopnåelse. Såvel professionelt som privat. (Thomas Mygind, studievært)

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

12 + 3 =

To dages intensivt kursus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Du er nu tilmeldt!