Oplever du nogensinde stress-symptomer som søvnløshed, hovedpine eller rastløshed? Eller hvad med eksamensangst, nervøsitet eller manglende energi? Har du usunde vaner eller negative tankemønstre du kunne tænke dig at slippe af med?

Drømmer du også sommetider om et liv som er bedre, større og rigere end det du allerede har? Tror du på at dine evner rækker videre end det du allerede har opnået? Hvis svaret er ja er der kun én vej. Du må igang med en dybere og mere målrettet personlig udvikling, for dine ydre omstændigheder vokser kun så hurtigt som du selv gør.

Silva Metoden er fire spændende dage med personlig udvikling i verdensklasse. Du kan tage alle dagene i træk eller hvis du ikke har fire dage lige nu, kan du dele forløbet over i Silva Life som er de første to dage og Silva Intuition som er de sidste to dage. Her er nogle af overskrifterne:

Slip af med hovedpiner, søvnløshed og andre symptomer på stress

Lær at slappe af og meditere dybt – hvorsomhelst og nårsomhelst

Slip af med præstationsangst og dårlig selvtillid én gang for alle

Lær at lære dybere og hurtigere og at huske det du har lært bedre

Få mere energi og modstandskraft, fysisk såvel som psykisk

Lær at tænke som nogle af historiens største genier har gjort det

Lær at sætte mål så det giver de bedste resultater hurtigst

Lær at bruge intuition til at træffe bedre beslutninger

Slip af med tøven, ængstelse og uro for fremtiden

Find meningen og formålet med netop dit liv

Og meget andet spændende… 

Silva Metoden bruges dagligt af millioner af mennesker i mere end 110 lande. Måske kan Silva Metoden også være nøglen til dit gennembrud i livet. Læs her hvorfor…

Videnskabelig forskning i sindets muligheder viser at nøglen til det meste af det vi ønsker os i livet – succes i familien og på jobbet, fysisk og psykisk sundhed og større velstand og lykke – har at gøre med bestemte kreative sindstilstande.

Forskningen kalder disse tilstande for Alfa og Theta fordi de er associeret til disse bestemte typer hjernebølgefrekvenser.

Vi går igennem disse tilstande når vi sover. Spørgsmålet er hvordan du også kan fungere i disse tilstande mens du er vågen? Og endnu vigtigere, hvordan kan bruge du dem til at overvinde dine begrænsninger og udfordringer, fjerne uønskede vaner og negative tankemønstre og berige bestemte områder af dit liv?

I 1966 fandt en radiomekaniker fra Texas svaret

José Silva begyndte sin rejse som en ydmyg radiomekaniker i en lille by ved navn Laredo i staten Texas i USA. Senere underviste han i elektronik i den amerikanske hærs signalkorps.

Udover sin karriere indenfor elektronik havde José Silva en dyb interesse i emner som hypnose og funktionerne i det menneskelige sind, og når han havde fri, studerede han forfattere som Freud, Jung og Adler.

Det afgørende vendepunkt for José Silva kom da han han stillede et simpelt spørgsmål. Fra sit arbejde med elektronik vidste han at jo mindre modstand der var i en ledning, jo mere strøm kunne der løbe igennem den (kendt som Ohms lov).

Kan man mindske modstanden i den menneskelige hjerne?

Og hvis man kunne, ville det så gøre én mere effektiv i at tilegne sig information, og kunne det måske endda give adgang til dybere niveauer af hidtil gemt kreativitet og intuition?

Med denne idé som drivkraft begyndte José Silva at forske og eksperimentere med sine børn. Det lykkedes ham at træne dem til at fungere bevidst på Alfa og Theta. Niveauer som er associeret til den form for dyb afslapning de fleste mennesker kun oplever når de mediterer eller sover. Resultatet var at børnene begyndte at få markant bedre karakterer i skolen ligesom de begyndte at være mere intuitive.

Sammenhæng mellem tilstand, hjernen og dine muligheder:

Tilstand Hjernebølgefrekvens Associeret til…
Beta 14-21 hertz og højere Vågen, rationel, fysiske sanser, opfattelse af tid og rum.
Alfa 7-14 hertz Let søvn, meditation, intuition, ingen tid og rum begrænsning.
Theta 4-7 hertz Dybere søvn, meditation.
Delta 0-4 hertz Dyb søvn, ubevidst.

I de følgende år begyndte José Silva også at dele sine opdagelser med voksne mennesker. Det som han opdagede var at når vi lærer at fungere bevidst i Alfa og Theta, kan vi programmere og omprogrammere vores sind – næsten på sammen måde som vi programmerer en computer.

Hvorfor er dette vigtigt? Forestil dig at du var i stand til selv at omprogrammere dårlige vaner som rygning eller overspisning! Eller hvad hvis du kunne øge din intelligens, udvikle en positiv “velstandsattitude” eller vække dine naturlige evner for healing – alt sammen blot ved at arbejde med dit eget sind?

Resultaterne var ekstremt opmuntrende! En overvejende del af de mennesker José Silva underviste i de år, begyndte at fortælle om en lang række positive resultater – fra at slippe af med stress, øget kreativitet og intuition til større modstandskraft og markant bedre helbred.

Sagt på en anden måde, de mennesker som brugte Silva Metoden, var ofte i stand til at opnå større kontrol over deres følelsesmæssige tilstande, deres vaner, deres karriere og økonomi og deres sundhed.

Medierne, filosoferne og masserne får øjnene op

José Silvas opdagelser – som han kaldte for “Silva Metoden” – blev hurtig fundamentet for mange retninger indenfor personlig udvikling, ligesom medier som New York Times og The Washington Post begyndte at skrive om José Silva og hans forskning. Hans første bog blev, med mere end seks millioner solgte eksemplarer, en international bestseller.

Mange førende skikkelser indenfor personlig udvikling har gennem årene anbefalet Silva Metoden. F.eks. har Jack Canfield kaldt Silva Metoden for selve kilden til “Personlig-Udviklings-bevægelsen” og “…én af de mest dybgående vinkler til personlig udvikling jeg nogensinde har oplevet”.

Selvom José Silva døde i 1999, forsætter hans ideer med at sprede sig over hele verden gennem den internationale organisation. Idag har mere end seks millioner mennesker i over 110 lande lært Silva Metoden. Læger, entrepenører, kunstnere og kendte mennesker bruger dagligt metoden til at øge kvaliteten af ders liv på mange inspirerende måder. Derfor tror vi på at uanset dine personlige drømme og mål, så kan du også opleve positive resultater med Silva Metoden.

 

Fra business over sport og sundhed til kunst

Silva Metoden udøves i dag af mange førende eksperter som går i front ved selv at bruge bevidst personlig udvikling.

Store virksomheder som RCA Records, Green Mountain Coffee og The Arnold Agency, har sendt medarbejdere på Silvakursus. Det typiske udbytte har være øget kreativitet, bedre ledelse, mere motivation og bedre stressstyring. Robert Stiller som er CEO i Green Mountain Coffee siger “Silva viser at der ikke er nogen grænser for at sindet kan gøre”.

I Danmark har mange større og mindre virksomheder sendt medarbejdere på de åbne kurser, og flere og flere benytter sig af nu også muligheden for at få interne kurser i Silva Metoden for deres medarbejdere.

Mange kunstnere, forfattere, skuespillere og sangere bruger Silva Metoden til at øge deres kreativitet og fokus, og til at komme på ekstremt kreative ideer. Nogle få navne er operasangerinden Marguerite Piazza, sangerinden Vicki Carr og skuespilleren Carol Lawrence som var den første teaterskuespiller der fik en stjerne på Hollywoods “Walk of Fame”.

Forfatter Richard Bach som har skrevet en lang række bestsellere takker Silva Metoden fordi den hjalp ham til at færdiggøre sin legendariske bog “Jonathan Livingstone Havmåge” som har solgt over en million eksemplarer og var på forsiden af TIME magazine.

Baseballspilleren Russel “Biucky” Dent som spillede for Chicago White Sox lærte Silva Metoden i 1975 og i 1978 blev han udnævnt til “Most Valuable Player” i “World Series”. Dent sagde Silva Metoden hjalp mig med min koncentration og med at mindske presset før kampen”.

Siden har mange andre verdensklasse atleter brugt Silva Metoden til at visualisere deres ønskede resultater, forbedre fokuseringen og holde deres sind og krop i optimal form. Silva Metoden har specielt mange udøvere indenfor sportsgrene der opmuntrer til sind-krop balance for bedre fysisk præstation.

Masser af ledende skikkelser og forfattere indenfor personlig udvikling og coaching er påvirket af SIlva Metoden. Wayne Dyer siger “alt hvad der har José Silvas navn på, har min stemme allerede inden jeg når til side ét”. Shakti Gawain siger at “Silva Metoden hjælper dig til at komme i kontakt med dit indre lager af viden og visdom”. Silva Metoden har endda inspireret til hendes bestseller “Kreativ visualisering”.

Mange indenfor sundhedsvæsen og forskning har integreret Silva Metodens principper i deres arbejde med helbredelse fordi de anses som grundlæggende komponenter i effektiv sind-krop healing. Dr. O. Carl Simonton som grundlagde “Simonton Resaerc Institute” som forsker i visualiseringsteknikker til patioenter kalder Silva Metoden for “det stærkeste værktøj jeg har at tilbyde mine patienter”. Professor Clancy D, McKenzie som har grundlagt “The American Mental Health Association”, er også kendt for at bruger Silvateknikker til at hjælpe sine patienter.

Silva Metoden understøttes af videnskab og forskning

I 50 år har Silva Metoden forsket, eksperimenteret og samarbejdet med ledende videnskabsfolk, forskere og ledere indenfor personlig udvikling,

Den første videnskabsmand der undersøgte og anerkendte Silva Metoden var Dr. J. Wilfred Hahn fra Mind Science Foundation i Californien. Siden har mange andre forskere og universiteter undersøgt og valideret Silva Metodens egen forskning:

Duke University, North Carolina
Trinity University, Texas
University of Texas, Texas
Wayland Baptist University, Texas
C.W. Post Campus of Long Island University, New York
Canisius College, New York

Hen over årene har vi forfinet processen i at vinde adgang til sindets indre potentiale – og ofte fundamentalt ændret vores kursisters liv i processen.

Vi gør det gennem et dokumenteret indhold som inkluderer mentale øvelser, guidede meditationer, visualiseringsteknikker og intuitionsøvelser – alt sammen effektive øvelser der hjælper med til at bringe deltagerne ind i THETA – et endnu dybere sindstilstand end ALFA.

I 2010 sagde den verdensberømte forsker og forfatter til bogen “How God Changes Your Brain” Mark Robert Waldman således:

“Med baggrund i de nyeste opdagelser fra Haward’s seneste genetiske studier af emner som afslapning, bevidst vejrtrækning og positive guidede visualiseringer, føler jeg mig sikker på at de metoder som Silva Metoden tilbyder, kan stimulere “genudtrykket” i de områder i hjernen som har med stressreduktion og øget immunforsvarsfunktion at gøre”.

Få mere information om de videnskabelige resultater og anerkendelser bag Silva Metoden her.

Bliv en del af Silva Metoden

Laura Silva er José Silvas datter og leder af Silva International. I dag bærer hun arven fra sin far videre ved at sprede hans budskab og lede det globale “Silvasamfund”.

Med mere end seks millioner kursister i over 110 lande er Silva Metodens globale community en blandet gruppe af personlig-udviklings-entusiaster – alle med en passion i retning af leve ens højeste potentiale og udbrede en bevidst livsstil.

Er du klar til at være med? Klik på “Synes godt om” på den danske Facebookside og vær med i den løbende dialog om hvordan vi udnytter vores potentiale maksimalt.

 

Hvordan lærer du Silva Metoden?

Først lærer du at fungere på dybere niveauer i sindet

De dybere niveauer i sindet Alfa og Theta er tilstande præget af dyb afslapning. Når du er i disse tilstande er der ikke noget der distraherer dig, stress forsvinder som dug for solen og din produktivitet øges kraftigt. I disse tilstande er du mere fokuseret på din mål og kan lægge bekymringer tilside.

Meditation anerkendes mere og mere over hele verdenen. Den 27. august udtalte CBS News at “flere og flere læger anbefaler meditation”. Det har nemlig en dokumenteret positiv virkning på depression, smerter, levetid, immunforsvar og blodtryk.

I august 2003 dedikerede TIME Magazine en hel udgave til emnet meditation fordi det bliver mere og mere populært. Her citerede TIME Magazine et antal videnskabelige undersøgelse der viste en positiv virkning på den fysiske og mentale sundhed.

Den første dag på kurset vil du lære at meditere og slappe af i sind og krop på mindre end 10 minutter. Med øvelse kan du mindske dette til et minut. Mange deltager oplever allerede på det tidspunkt mindre stress, bekymringer og spændinger, hovedpiner og søvnløshed der på mirakuløs vis forsvinder.

Opdag din skjulte intuition

Silva Metodens forskning viser at 90% af de mennesker vi lærer at fungere i Alfa og Theta bliver mere intuitive og mere kreative.

Silva Metoden viser dig hvordan du bruger din intuition til at tage bedre beslutninger i dit liv. På et større niveau lærer vi mennesker at bruge deres intuition for at kunne få adgang til mere inspiration og kreativitet. Kunstnere, forfattere, tænkere og entrepenører har anerkendt Silva Metoden som et brugbart redskab til at skabe et større flow af ideer.

Styrk din modstandskraft og helbred dig selv

Videnskabens verden og forskere indenfor videnskab og sundhed er endelig begyndt at tale om det koncept som Silva Metoden har kendt til snart 50 år – at sindet er en kraftfuld drivkraft bag helbredelse.

Ved at bruge teknikker til personlige helbredssager i Silva Metoden, kommer du til at bruge videnskabelige anerkendte metoder der har vist sig at udvikle sindets naturlige helbredende kræfter – en oplevelse der ofte leder til øget fysisk og emotionel healing.

Vind kontrol over dine vaner

Silva Metoden hjælper dig til at få større kontrol over dit liv og dine vaner. Forestil dig at du lettere kan overvinde dårlige vaner som rygning eller overspisning uden at bruge fx. hypnose. Eller være i stand til at sove bedre og vågne og være mere udhvilet. Og have mere kontrol over dine emotionelle tilstande.

Silva Metodens teknikker til omprogrammering af vaner fungerer ved at du lærer at bruge konkrete positive udtalelser og visualiseringsteknikker som du bruger på dybere niveauer i sindet. Resultatet er hurtige og holdbare ændringer i adfærd og følelsesmæssige tilstande.

Det er en proces som Silva Metoden tror på er langt mere effektiv end selvhypnose, bekræftelser eller visualisering alene.

Skab dit ideelle liv

Dit sind har en naturlig evne til at skabe positive sammentræf og muligheder og endda heldige omstændigheder som kan hjælpe dig i retning af dine mål.

Silva Metoden lærer dig at bruge dit sinds kreative potentiale til tænke STORT. planlægge et bedre liv for dig selv og starte din dag i en positiv stemning – alle faktorer som bidrager til at du når dine personlige mål.

Silva Metoden tror på at når du kender dit livs dybere formål vil det styrke dig i at blive succesrig på de områder i livet. Derfor opmuntrer vi dig til at sætte mål der fører til dyb personlig tilfredshed og som også bidrager positivt på større planer.

Sådan lærer du Silva Metoden

Silva Metoden er fire spændende dage med motiverende foredrag om hvordan du bruger teknikkerne i praksis, afslappende meditative øvelser hvor teknikker indlæres og afprøves samt aktive spørgsmål-svar runder hvor flere muligheder udforskes. På grund af de mange meditative øvelser hvor sind og krop giver slip på stress og batterierne lades effektivt op, er deltagerne sædvanligvis afslappede fyldt med energi efter kurset.

De første to dage af Silva Metoden kalder vi “Silva Life”. Her får du en lang række teknikker til at løse problemer og skabe det liv du ønsker. Kreativ visualisering er en klassisk selvudviklingsteknik – men ved du hvordan du bruger det mest effektivt? I Silva Metoden får du præcise trin-for-trin teknikker i hvordan du med størst mulig succes bruger positive bekræftelser og visualisering der trækker på det bedste fra både de rationelle og de kreative områder af hjernen.

Tredje og fjerde dag kalder vi “Silva Intuition” og her får du værktøjer til at finde dit dybere formål og lærer at bruge din intuition til at træffe de bedste valg for dig. Vi bliver alle blev født med det, men de fleste glemmer hvordan man bruger det fordi ingen omkring os tror på det. Silva Metoden tror på at alle mennesker fødes med ESP, intuition og psykiske evner og kan med gennemprøvede teknikker hjælpe dig til at vinde disse evner tilbage.

Som en ekstra bonus er det gratis at gentage kurset så tit du ønsker det over hele verden (som “genganger” betaler du blot et mindre beløb i tilskud til lokalelejen). Dette giver dig mulighed for at komme tilbage og gå i dybden med andre aspekter af Silva Metoden, end dem der var aktuelle for dig da du var med første gang. I Danmark er der åbne kurser i de største byer (se kalenderen i højre siden) og virksomheder kan få Silva Life Erhverv i virksomhedens regi.

 

Jeg bruger Silva Metoden til mange ting, men mest til at nå mine mål. Jeg forestiller mig bare hvad en ting skal slutte med. Jeg har lært at turde sætte store mål. Husk at tage din partner med på kursus, det er vigtigt at være to. (Jørgen Mads Clausen, tidl. Direktør, Danfoss)

Silva Metoden er for mig blevet et uundværligt dagligt livsværktøj. Og det skaber resultater, bl.a. i form af effektiv og hurtig målopnåelse. Såvel professionelt som privat. (Thomas Mygind, studievært)

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

2 + 1 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!