Handelsbetingelser

Alle handler på SilvaMetoden.dk foregår via firmaet Elgaard Consult (CVR 32122035). Dette firma ejes af direktør for Silva Metoden Danmark, Birgit Elgaard Brett, og er registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen i 2009. Betingelserne gælder både ved køb af Silva-produkter samt produkter så som coaching købt hos Elgaard Consult (Elgaard Coaching).

Betaling
Betaling til Silva Metoden foregår med Master, Visa/Dankort via Nemtilmeld. På intet tidspunkt har nogen fra SilvaMetoden.dk adgang til dine personlige kortdata, kontonr. eller andet vedr. dit betalingskort, og vi har heller ikke mulighed for at ændre beløbets størrelse. Der kvitteres for alle betalinger via email, ligesom du kan udskrive kvittering fra Nemtilmeld.

Fysiske produkter

Bøger, CD’er og DVD’er afsendes som udgangspunkt inden for 3 arbejdsdage. Alle bestillinger af fysiske produkter tillægges 75 kroner i forsendelse uanset hvor meget du bestiller. Hvis et fysisk produkt er i restordre og derfor ikke kan afsendes indenfor 3 arbejdsdage, vil du blive orienteret. Afsender står for en eventuel udgift i forbindelse med en returvare. Kursusmanualer sælges som udgangspunkt kun i forbindelse med deltagelse på kurset.

Reklamation

I øjeblikket er webshoppen inaktiv!

Du har 14 dages returret på fysiske varer købt i webshoppen. Plomberede varer som CD’er og DVD’er kan KUN returneres hvis plomberingen IKKE er brudt. Fysiske varer der ønskes returneret skal behandles og returneres på en måde, så de er i salgbar stand når de kommer retur. Hvis du ønsker at returnere en fysisk vare skal du blot sende den retur med pakkepost og derefter sende os pakkens trackingnr. på info@silvametoden.dk. Så snart en returnering er modtaget og godkendt tilbageføres betalingen til dit betalingskort. OBS: Du skal selv betale returportoen.

Kurser

Din investering for at deltage i hele Silva Metoden er 5900,- (hvis du ønsker det kan du dele kurset op i Silva Life (de første to dage) og Silva Intuition (de sidste to dage). Hvis du vælger at dele kurset er prisen 3590,- pr. kursus. Du sparer altså 1100,- ved at tilmelde dig og betale hele kurset på én gang). Prisen inkluderer undervisning, kursusmanualer og retten til at gentage kurset gratis.*

Ved tvivl er det altid prisliste der er gældende. Ved forespørgsel vis mail, sms eller lignende tages der forbehold for slagfejl. Eventuelle tilbud og rabatter gælder til og med den deadline der er oplyst.

Kursister som har taget det oprindelige Silva BLS-kursus (1985-2007) deltager mod behørig dokumentation gratis på Silva Life* (de første to dage), og kan i en begrænset periode deltage på Silva Intuition (de sidste to dage) for halv pris inkl. den nye kursusmanual.

Bemærk venligst at du SKAL have taget enten Silva Life kurset ELLER det klassiske BLS-kursus for at deltage i Silva Intuition kurset.

Som genganger SKAL du under tilmeldingen indtaste dit KURSISTNR. i bemærkfeltet (dit kursistnr. finder du på dit kursusbevis). Husk også under betaling at vælge ‘Genganger…’ og at indtaste dit BLS/SLS nummer som står på dit kort/certofikat. Husk at medbringe dit kursistkort og billedlegitimation på kurset.

Når du tilmelder dig modtager du med det samme en kvittering med alle praktiske informationer vedr. kurset. Gem den som for fremtidig reference.

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger: Databeskyttelse:
Når du tilmelder dig et Silva Kursus får du automatisk retten til at gentage selve kurset resten af livet for et meget lavt beløb lige så tit du vil. I øjeblikket er det 400 kr. per gang (uanset om du deltager 1 eller 2 dage). Du modtager et certifikat med et nummer som du skal bruge for at kunne gentage som genganger. For at sikre dig denne ret, oprettes du i en sikker, beskyttet database så vi altid kan finde dig, hvis du skulle miste certifikatet (dvs. det sikre dig at du kan spare 3190 kr.). Den eneste person der har adgang, er den siddende direktør for Silva Metoden Danmark. Endvidere deles dit navn, certifikatnummer og postnummer med Silva International. Dette sker for at sikre dig retten til gentagelse over hele verden, samt beskytte dig mod et eventuelt sammenbrud af databasen i Danmark.

Jeg bekræfter at jeg er bekendt med persondataforordningen, som træder i kraft 25. maj 2018, og jeg bestræber mig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis.

  • Jeg har ved alle sign up bokse tydeliggjort, at når du giver mig din emailadresse, skriver du dig samtidig op til mit/Silva Metodens nyhedsbrev. Man kan altid afmelde sig i bunden af alle mine nyhedsbreve.
  • Jeg har dobbelt-optin til mit nyhedsbrev, som sikrer, at kun de personer som selv har skrevet sig op, lander på min nyhedsbrevsliste.
  • Jeg opbevarer emailadresser i Campaign Monitor, som overholder GDPR’s retningslinier.
  • Jeg er på nuværende tidspunkt (21. maj 2018) igang med at indsamle databehandleraftaler fra alle de virksomheder og fra alle de programmer jeg bruger, for at sikre personlig data fra at blive misbrugt.

Jeg opbevarer emailadresser da jeg laver online kurser, som jeg sælger online gennem nyhedsbreve. Jeg opbevarer emailadresserne indtil læseren (dig selv) afmelder sig eller indtil min virksomhed ophører. Læseren (dig) kan til enhver tid afmelde sig nederst i alle mine nyhedsbreve.

Jeg opsamler desuden data gennem Google Analytics og Facebook Pixel, som jeg bruger til at reklamere via Facebook adds.

Alle der køber Silva Metodens kurser, handler gennem Nemtilmeld, hvor du kan vælge at betale med dit Dankort gennem Nets. Når du handler, bliver dine oplysninger derfor gemt hos Nemtilmeld og Nets.

 

Hvis du ønsker at tilmelde dig og betale med bankoverførsel tillægges beløbet 150,- for både nye og gengangere (bankinformation: Danske Bank 1471 0010513065). Tilmelding på info@silvametoden.dk.

Klager

Kan ske på info@silvametoden.dk.

Framelding

Som ny deltager kan du indtil 14 dage før kurset starter framelde dig ved at sende en mail med dit navn og hvilket kursus du er tilmeldt til info@silvametoden.dk. Ved framelding senere end 14 dage før kurset refunderes kursusbeløbet ikke (men da du har betalt kan du altid “gentage” kurset som genganger). Det gælder også hvis du simplethen ikke kommer.

Som genganger kan du indtil 14 dage før kurset du har tilmeldt dig starter, få overført din tilmelding/betaling til et senere kursus indenfor de næste 6 måneder. Lokalegebyret (de 400 kr.) for gengangere refunderes ikke.

Workshops

De forskellige kortere workshops som udbydes af Silva Metoden Danmark, afholdes altid af en af de danske Silvainstruktører. Tilmeldingen er bindende, men hvis du forhindres i at deltage er du velkommen til at give din plads til en anden.

* Silva Metoden er en investering for livet. Når du har deltaget i Silva Life og Silva Intuition er det gratis at gentage dem, så tit du ønsker det over hele verden og for resten af livet. Som genganger betaler du blot et mindre beløb i tilskud til lokalelejen.

Coaching

Inden du investerer i coaching, har du altid mulighed for en gratis og uforpligtende snak/coaching så du ved om vi er et match for hinanden, om kemien passer. Derfor refunderes købt coaching heller ikke. Købt coaching er gyldigt i 12 måneder, med mindre andet er aftalt på skrift. 


Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

15 + 7 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!