Vidste du at der i løbet af en typisk dag (16 vågne timer) løber 192.000 tanker igennem dit hoved – eller ca. 12.000 i timen?

Det svarer til at du sidder i et kontorlandskab, med en masse kollegaer siddende tæt omkring dig – og de taler allesammen hele tiden!

Nu kender jeg ikke kvaliteten af dine tanker, men jeg kender kvaliteten af mine egne, og den er ikke altid særlig høj! Meget af tankevirksomheden handler om trivielle ting og sager, jeg skal gøre eller ikke gøre i løbet af dagen, og hovedparten af tankerne tænkte jeg også i går, i forgårs og mange andre dage.

Alle disse tanke kan forårsage en masse stress fordi din krop lytter med til al den summen! Men har du lagt mærke til at når du lige har mediteret – eller været på niveau som vi kalder det i Silva Metoden, så er der mere ro og mindre summen?

Det gode er, at jo mere du mediterer, jo færre tanker vil der være. og jo mere roligt bliver dit indre. Den videnskabelige side af dette kan du høre om på kurset, men indtil da, husk at meditere en, to eller tre gange om dagen. 5 minutter er godt, 10 minutter er bedre og 15 minutter er absolut fantastisk.

Klik her for at se spændende bøger om tanker på Saxo.

Kender du også oplevelsen af stilhed og klarhed lige efter en meditation? Skriv en kommentar eller del på Facebook…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

2 + 1 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!