Certificeringer, eksamener, kørekortsprøve eller andet, hvor det er vigtigt at du består, brug da effektive redskaber fra Silva Metodens verdensklasse værktøjskasse. Teknikker der er målrette til at skabe toppræstationer, og forbedre din oplevelse af prøven.

Certifikat

Hjernen glemmer aldrig noget den en gang har lært. Udfordringer er at genkalde den viden lige når vi har brug for den. Det er i den situation, vi bruger vendingen “det ligger lige på tungen” og svaret dukker pludselig op, at og til når vi mindst venter det.

Har du prøvet “gå helt i sort” og ikke kan huske et svar eller hvad du ville sige i en vigtig situation. Måske har det sat sig som præstationsfrygt, angst for ikke at kunne præstere. Har du prøvet efter en vigtig jobsamtale eller prøve, at komme i tanke om alt det du havde planlagt at sige, inden klappen gik ned?

Det er svært under press, når adrenalinen pumper rundt i kroppen. Det problem kan Silva Metodens teknikker på en genial og enkel måde hjælpe os med at håndtere.

Mange personer (inklusiv os silva instruktører) har præsteret meget bedre ved at have Silva Life med i rygsækken. Både med at studerende, utallige jobsituationer og vigtige møder. Vi oplever, at viden kommer ud af munden som vi ikke anede vi vidste, men som vores underbevidsthed hentede frem fra “harddisken”.

Hvis du har været på Silva LIfe eller tidligere BLS, så kan du måske huske, at vi gennemgik trefingerteknikken for at læse en tekst og høre en forelæsning (side 54 i manualen).

Trefingerteknikken i korte træk

  1. Nå alfaniveau med 333,222,111
  2. Sig til dig selv at du om lidt vil tælle 1,2,3 og ved tallet 3 åbne øjnenen og læse teksten…….nævn titlen og emnet. Sig til dig selv at du vil have super koncentration og forståelse
  3. Åben øjnene, læs (vi er ikke helt der endnu, hvor vi kan læse med lukkede øjne :-))
  4. Når du har læst, tæl 333, 222, 111 bekræft over for dig selv, at du vil huske det du lige har læst når som helst du får brug for det.

Det tager kun 1-2 minutter maks. at bruge denne teknik.

Har du endnu ikke været på Silva Life? Så luk øjnene og tag nogle dybe åndedrag istedet for at tælle. Du kommer ikke helt så dybt på alfa, men det er bedre end ikke at gøre noget.

Til selve eksamen, præsentationen eller mødet

I forbereldelsestiden, eller lige inden du skal træde “ind på scenen” nå alfaniveau med 333, 222, 111 og sig til dig selv, at du om lidt vil træde “ind på scenen”, at alt det du har brug for at sige kommer til dig let og ubesværet præcis på det rette tidspunkt når du sætter de 3 fingre sammen. Det hjælper underbevidstheden med at genfinde informationen.

Visualiser dig selv i situationen. Se hvordan du taler let og flydende.
Fysisk rank ryggen og træk skulderne tilbage. Se dig selv efter præstationen som glad og tilfreds. Du klarede det godt!

Husk at erstatte fiasko med succes med sindsspejlet (Genopfrisk den på side 58 i manualen).

Hjernen kan ikke kende forskel på fantasi og virkelighed. Det er derfor tanker kan stresse endnu mere end virkeligheden.

Når du giver dig selv lov til mentalt at se problemet (med lukkede øjne på din mentale skærm) og du så sletter det og erstatter det med den perfekte situation. Med alle de fordele det vil give dig, så vil din hjerne huske den tænkte succes når den står i den virkelige situation og den ubevidste tanke vil være “det her har jeg jo klaret før med succes, så kan jeg også gøre det igen”.

Det er dette topsportsfolk gør når de visualisere at de vinder, slår deres egen rekord osv..

Genkald en resourcetilstand

Med 5-fingerteknikken kan du fuldstædig forvandle din udståling, den følelse du har i kroppen og din forventning. Husk, man siger at det er inden for de første 20 sekunder, at andre danner et ubevidst indtryk af os.

Ligner du en der kan sit stof, har selvtillid og overskud, så er du allerede nået meget langt.

Du kan gøre det lige inden du træden ind af døren. Let og enkelt, især når du lige har genopfrisket det eller lært det på Silva Life kurset (du kan læse mere om teknikken på side 54 i manualen).

Har du haft gode og enestående oplevelser med ovenstående teknikker, så del det endeligt, enten på FB eller send en mail til info@silvametoden.dk.

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

4 + 8 =

To dages intensivt kursus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Du er nu tilmeldt!