Hvordan kommer du igennem dagen? Har du udfordringer som du klager over? Måske kan du lære noget af dine udfordringer som giver dig fordele på andre områder. Se her hvordan Richie Parker gjorde netop det:

Richie Parker blev født uden arme, men hans forældre besluttede sig for at de ville prøve at give ham en så normal opvækst som muligt. Hen ad vejen lærte han at gøre alting selv – han spiser, cykler og kører bil selv – og så designer han specielle løsninger for verdens mest vindende NASCAR-team.

‘Han var den sødste baby – den sødste lille dreng…’
Richies far da han så ham første gang.

Som de siger i filmen, så har hele Richie Parkers liv handlet om opfindsomhed og om at finde løsninger, så er der noget at sige til, at han i dag har sans for at løse udfordringer?

OBS: Hvis du kan lide Richie Parker og hans positive attitude og opfindsomhed, så skriv en kommentar og del den på din Facebook nedenunder…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

13 + 14 =

To dages intensivt kursus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Du er nu tilmeldt!