Instruktører

Her har du en kort introduktion til den certificerede instruktør du kan møde på kurserne i Danmark i øjeblikket. Instruktøren kan også bookes til kurser og foredrag i virksomheder og foreninger. Antallet af instruktører variere.

OBS: Kun instruktører du finder på denne side er autoriseret og uddannede til at undervise i Silva Metoden i Danmark, og ingen andre har i Danmark ret til at tilbyde undervisning i teknikkerne.

Klik her hvis du kunne du tænke dig at få personlig coaching og vejledning af en af instruktørerne.

Birgit Elgaard Brett

Birgit Elgaard Brett, MSc., er instruktør for Silva Metoden i Danmark og har anvendt Metoden siden 2001. Udover at være Silvainstruktør er hun også certificeret NLP Master Practitioner, PassionCoach og Stresscoach. Birgit’s store internationale erhvervserfaring kommer kursisterne til gavn og glæde. Hun har erfaring med at anvende Silvateknikkene i erhvervslivet. Både i forbindelse med foredrag, forhandlinger, til at nå mål samt i forbindelse med organisations-processer. På hjemmefronten har Silva Metoden stået distancen i en familie med 3 børn.


Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

4 + 4 =

To dages intensivt kursus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Du er nu tilmeldt!