Her kan du tilmelde dig Silva Metodens kurser. Alle kurserne foregår over to dage fra 9 til 18.

Sommetider kan du tage Silva Life og Silva Intuition på fire dage i træk, hvilket varmt kan anbefales (og du sparer op til 1280,- ved at tilmelde dig begge kurser på én gang).

Husk, ved samtidig tilmelding af flere personer, at oplyse navn og kontaktinfo på alle tilmeldte. Efter tilmelding modtager du både en kvittering og din 'billet' til kurset (yderligere info nederst på siden):


Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Svendborg: Silva Intuition Træning

7. oktober 2023 kl.9:00 - 8. oktober 2023 kl.18:00

Så gentages Silva i Svendborg, (lige vest for) med 2 x 2 dage efter hinanden. Først Silva Life så Silva Intuition.

Kurset foregår dagligt fra 9-18 og vi holder en times frokost fra ca. 12 – 13. Desuden vil der være mindre pauser i løbet af dagen.

Tilmeld dig her.

Læs mere om Silva Intuition her, se billettyper og tilmeld dig.
Der vil være kaffe, the og vand til kurset, og du kan enten medbringe din egen mad eller gå ud på et spisested der findes i området.

Du er velkommen til at tage noter undervejs, så tag en blok og blyant med. For nogen er det en god ide at tage et tæppe eller en pude med.
Du ønskes en fantastisk udbytterig oplevelse med Silva Metoden. Vi glæder os meget til at se dig på kurserne.

Detaljer

Start:
7. oktober 2023 kl.9:00
Slut:
8. oktober 2023 kl.18:00

Sted

Oplyses senere
København, + Google Map

  1. Find de kurser du ønsker at deltage på og se tilmeldingsmuligheder ved at klikke på den blå bjælke ved hvert kursus (ved samtidig tilmelding af BÅDE Silva Life OG Silva Intuition skal du ved Intuitionkurset vælge Ny deltager på BÅDE Silva Life OG Silva Intuition for at få besparelsen på 1280,-).

  2. Hvis du ønsker husstandsrabat eller ven/veninde rabat skal du udfylde alle informationer for begge deltagerer.
  3. Hvis du ønsker at tilmelde dig BÅDE Silva Life OG Silva Intuition for at få den store besparelse, men der ikke er noget Silva Intuition kursus på listen der passer dig, så tilmeld dig alligevel og send så straks en besked via email her  så sætter vi dig på en venteliste og du betaler så IKKE genganger gebyr når du har valgt kursus. Når du så har bestemt dig for et kursus så send  via email her dit valg. Du vil så modtage en bekræftelse på din deltagelse.

  4. OBS: Hvis du er genganger (400,- i lokalegebyr) og/eller vælger Upgrade Silva Intuition (halv pris for BLS-kursister) så SKAL du skrive dit SLS- eller BLS-kursistnr i bemærk-feltet senere under tilmeldingen.

  5. Som udgangspunkt foregår din betaling med Dankort, Visa- eller Mastercard i slutningen af tilmeldingen. Ønsker du at betale med bankoverførsel, skal din arbejdsplads betale via faktura eller skal det køre via EAN-nummer? Så kan du tilmeld dig via email her (husk navne, adresser og evt. kursistnr på alle du tilmelder). Ved faktura og EAN tilsendes faktura. Ved privat skal du overføre betaling til Danske Bank 4467-10513065 og derefter vedhæfte dokumentation for betalingen når du tilmelder dig. Ved enhver betaling som foregår uden kortbetaling skal du lægge kr. 150,- til det samlede beløb.

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

2 + 10 =

To dages intensivt kursus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Du er nu tilmeldt!