Måske har du set »By på Skrump« på DR1 med Chris MacDonald eller andre programmer, som handler om vægttab, rygestop, motion, ny livsstil, stress, karrierevalg osv. Eller måske har du sat dig et mål for året der kommer, måske et nytårsforsæt?

Uanset om du nikker til en eller flere af disse så er Silva Metoden som skræddersyet til at hjælpe dig med at nå dit mål på den måde og i det tempo der passer dig. Og skulle du glemme at bruge teknikkerne og derfor blive lidt »rusten« i brugen af dem, er det gratis at gentage kurset så du kommer tilbage på sporet…

De fleste af os har som regel en god ide om hvad der er sundt, en fornemmelse af hvornår du går i fælden og spiser usundt, og bagefter er sur på dig selv fordi du endnu engang svigtede. Du har planer om at løbe, tage i motionscenter eller tage trappen noget oftere, men så er vejet dårligt, eller dine kollegaer tager elevatoren og I havde lige noget I skulle diskutere.

Du ved godt at en god nat søvn er vigtig for at forebygge stress, men du kan ikke falde i søvn.  Du vil gerne være eksryger, men du har den der bestemte situation hvor du bare må have en cigaret, ellers vil du være stoppet.

Hvem bryder du oftest aftaler med?? De fleste af os kan genkende de nævnte eksemplerne eller noget der minder om dem, da den de fleste of os bryder flest aftaler med er – OS SELV!  

Har du også tænkt: »I år skal det være anderledes! Nu skal det være!«

Med Silva Metoden lærer du en lang række teknikker, som er lette at bruge hvorsomhelst og nårsomhelst du har brug for det.  Efter kurset er du allerede selvkørende, du skal selvfølgelig bruge teknikkerne efter kurset for at de virker! Men du er »køreklar« når du tager hjem.

Der er teknikker til at ændre vaner, til at falde i søvn, til afslapning og til bedre at nå de mål du har sat dig, for blot at nævnte nogle af dem. Silva Metoden er veldokumenterede mentale træningsteknikker. Mental træning bruges af langt de fleste topidrætsfolk og af mange erhvervsfolk, men vi kan alle bruge mental træning til at nå både store og små mål, både privat og på jobbet.

Har du også lavet nytårsfortsætter eller mål for næste år? Del lidt af din inspiration med os andre! Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

9 + 4 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!