Hvis du er den lykkelige ejer af en iPhone eller en iPod Touch, så ved du sikkert også at der findes mange spændende apps om mindfulness og meditation til begge – og der er faktisk også nogle med Silvaøvelser på.

Jeg opdagede det da jeg fandt en omtale af dem i en mail fra Silva Metoden i USA. Når du vil finde dem i Apples appstore så søg på »Silva«.

Den ene app hedder »Silva Relax« og rummer udover en »How to Guide« hele fire øvelser – Short Relaxation, Deep Relaxation, Relaxations Sound og Centering Exercise. Alle øvelserne er på letforståeligt engelsk og indtalt af José Silvas datter Laura Silva.

Den anden app hedder »Silva Meditations« og rummer ligeledes fire øvelser – Good Morning Meditations, Good Night Meditations, Energy Booster Meditations og Centering Exercise. Endelig indeholder denne app også »Alpha Sound« som er den baggrundslyd vi for det meste bruger på kurset.

Begge apps kan downloades gratis til din iPhone eller iPod Touch. Gå ind i appstore på din iPhone eller iPod Touch og søg på »Silva«.

OBS: Vær opmærksom på at selve øvelserne ikke er indlejret i appen, men skal downloades særskilt (også gratis). Dette er smartest at gøre når du er på WIFI da det er ret store filer.

Hvad mener du? Har du prøvet nogle af øvelserne på din iPhone? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

14 + 14 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!