Mange benytter nytåret til at gøre status over året der er gået, og til at sætte nye mål for året der kommer.

Hvis du er en af dem der kunne finde på det, så får du her en lidt sjovere måde at gøre det på. Du får nemlig en måde at gøre det på, hvor du ikke kan fejle.

Ideen er at du udover dit egentlige mål også sætter et minimumsmål og et supermål. Strategien er at du evaluerer måned for måned, og at når du i en måned har nået dit minimumsmål, giver den lidt ekstra for at se om du ikke også kan nå dit egentlige mål.

Og når du i en måned når dit egentlige mål, se om ikke du kan toppe din indsats helt op til dit supermål. På den måde kan du ikke fejle for du når altid dit minimum, og ofte er det så opmuntrende at du også når det næste niveau…

Dit minimum
Minimum er det som du allerede ved du kan. Du har gjort det før og der er ikke noget stretch i det – du kan nemlig nå det uden at gå ud af din komfortzone. Dette er dit fundament og når du har nået det, så se om ikke du kan strække dig i retning af dit egentlige mål.

Dit egentlige mål
Dit egentlige mål er det som du virkelig ønsker at opnå. Det er et stretch for dig og det kræver at du gør noget du ikke har gjort før – enten i adfærd eller i intensitet. Når du i en given måned har nået dit egentlige mål, så se om ikke du kan strække dig yderligere i retning af dit supermål.

Dit supermål
Du ved at hvis du når dette, vil det skabe kolossale resultater i dit liv. De måneder hvor du gør det, vil du opleve fantastisk fremgang og stolthed over din indsats. Når du i et år har været helt oppe i dette område mange gange, er det vist på tide at revurdere hvad du kan opnå – er det ikke rigtigt?

Jeg foreslår at du sætter de tre niveauer af mål på hvert af de otte klassiske livsområder man kender fra Livshjulet. Klik her for at se min flotte plakat med det klassiske livshjul på en ny måde. De otte livsområder er:

  • Personlig udvikling
  • Bolig & miljø
  • Fritid & interesser
  • Arbejde & uddannelse
  • Penge & økonomi
  • Sundhed & velvære
  • Familie & venner
  • Kærlighed & parforhold

Hvad mener du? Sætter du nye mål hvert år? Hvordan er dine resultater? Skriv en kommentar eller del på Facebook…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

15 + 5 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!