Kender du T. Harv Eker som er forfatter til den berømte bestseller »Secrets of the Millionaire’s Mind«? Og som underviser på nogle af verdens mest eksklusive kurser i at tænke sund økonomi og velstand?

For et stykke tid siden inviterede han Laura Silva til, på et af sine kurser, at holde et par timers workshop om Silva Metoden og vores effektive måde at manifestere succes på. I dette hjemmekursus får du præcis den workshop hjem i din stue…

T. Harv Eker’s millionærkurser er nogle af verdens mest kostbare kurser – og folk melder tilbage om kæmpestort udbytte og tilfredshed. Han er helt sikkert en mand der ved hvad han taler om. Derfor betyder det også meget for os, at han inviterer José Silva’s datter Laura Silva til at undervise deltagerne.

Du får en DVD hvor både lyd og billede er i topkvalitet. På DVD’en kommer Laura på scenen og fortæller om hvordan vi i Silva Metoden, bruger visualisering og forestilling til at manifestere vores mål. I løbet af workshoppen kommer hun hele vejen rundt – økonomi, sundhed, familie, personlig udvikling osv. DVD’en er en vældig god kompagnon til Silvakurset.

Både før og efter workshoppen får Laura Silva langvarige stående bifald. Det er tydeligt at T. Harv Eker selv kender Silva Metoden og at mange af deltagerne også gør. Laura er en fantastisk dynamisk underviser og formår at få alle med. Absolut værd at opleve.

Du får også en CD med to af øvelserne fra Silva Life kurset, »Sindsspejlet« og »Den Fantastiske Rejse«. På millionærkurset ledede hun de mange hundrede deltager igennem netop disse øvelser. Sindsspejlet for at lære dem at visualisere deres mål og Den Fantastiske Rejse for at øge ambitionsniveauet. Gode øvelser at have hjemme.

Både DVD og CD er med letforståelig engelsk tale.

Klik her og se »Manifest Like a Millionaire…«

Klik her og se hvilke gode ting Saxo har med T. Harv Eker…

Hvad mener du? Har du oplevet T. Harv Eker’s kurser eller læst nogle af hans bøger? Eller har du brugt Manifest Like a Millionaire? Skriv en kommentar eller del på Facebook…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

7 + 12 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!