Hvad er Placebo og hvordan arbejder videnskaben med den? Hvad er informationsmedicin og hvordan arbejder man med den? Hvem er Rupert Sheldrake og hvorfor er hans opdagelser vigtige?

Disse og mange andre spørgsmål får du svar på i filmen »The Living Matrix«. Du får også en række konkrete »cases« hvor mennesker har overvundet alvorlige sygdomme med forskellige former for healing. Filmen er godt og meget videnskabeligt sat op. Se den…

Klik her for at se DVD’en!

Videnskabsfolk, psykologer, forskere indenfor bioenergi og holistiske terapeuter deler ud af deres viden, erfaringer og indsigter. I ‘The Living Matrix’ præsenteres fragmenter af en ny videnskab om sundhed – en verden hvor alt er energi og hvor vores tanker styrer det som sker.

Hvilket barn har ikke på et tidspunkt været i en ‘plaster-periode’? Lige så snart der dukker en lille hudafskrabning op, ved barnet at et plaster hjælper. Plasteret virker selvfølgelig ikke direkte på smerten, men barnet er overbevist om at plasteret hjælper, og derfor påvirker barnets tanker virkeligheden – og smerten holder op.

På et hospital i Houston, Texas udførte man knæoperationer på patienter med svær gigt. Det som patienterne ikke vidste var, at på halvdelen af dem skar man bare et rids i huden, og syede det sammen igen, medens den anden halvdel faktisk blev opereret. Men det forbløffende resultat var, at ALLE patienterne blev fri for smerter i knæet! ‘Plaster-effekt’ for voksne.

Klik her for at se DVD’en!

Tjek her hvornår du kan opleve The Living Matrix på et Silva Netværksmøde.

Hvad mener du? Har du set The Living Matrix? Hvad synes du? Skriv en kommentar eller del på Facebook…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

13 + 10 =

To dages intensivt kursus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Du er nu tilmeldt!