Hvis der var en strategi til, i løbet af de næste tre år, at nå de fleste af de mål, du drømmer om i dag. Ville det så ikke være noget, du kunne tænke dig at lære at gøre?

For en del år siden var en af mine venner på et Silvakursus som jeg holdt. I løbet af den første dag fik han til opgave at lave en liste med 100 drømme og mål til næste dag.

Ideen var at jeg, efter et passende stykke tid, ville sende listen tilbage til ham. Jeg tænkte på et års tid da jeg sagde det til ham, men i hans tilfælde gik der faktisk tre år.

Det interessante er, at selvom han ikke bevidst havde fokuseret på andet end nogle få af de større mål på listen så kunne han, da han fik listen tilbage, krydse hele 67 af de 100 mål på listen af. De var nemlig nået…

Jeg har gennem årene som instruktør i Silva Metoden mange gange bedt deltagere om at lave listen med de 100 mål, og billedet er nogenlunde konstant, hovedparten af folks mål er nået 2-3 år senere.

Jeg tror at en del af magien i at publicere sine mål til verden er at man for at kunne skrive dem ned, er nødt til at konkretisere dem og se dem for sit indre blik = fokusering og visualisering på målene. Nu er det din tur hvis du vil…

Din liste med 100 mål

1. Skriv 100 mål ned i et tekstdokument eller en email. Lad være med at tænke så meget over rækkefølge eller prioritering. Bare hold tempoet og skriv dem så hurtigt du kan.

Du vil sandsynligvis på et tidspunkt føle, at du ikke kan komme på flere mål du kan skrive ned – det er dér det bliver mest interessant! Fortsæt til du har præcis 100 mål – du kan godt!

2. Send din liste til en du kender godt og bed ham/hende om at opbevare den og sende den retur efter 2-3 år. Det er vigtigt at personen ikke læser din liste og at I ikke taler om indholdet.

Det er det. Der er ikke mere i strategien. For simpelt for dig? Måske, men giv det et forsøg og gør det alligevel…

PS: Vil du høre noget absurd? De fleste der hører om dette gør det ikke! Nogen synes det lyder idiotisk, mens andre vil gøre det senere – men når aldrig frem til den opgave. Mærkeligt, synes du ikke? Det gælder trods alt ens liv!

Hvornår vil du gøre det?

Hvad mener du? Har du nogensinde skrevet dine mål og drømme ned på denne måde? Hvad er dine resultater? Skriv en kommentar eller del på Facebook…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

15 + 7 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!