Her den anden dag sad jeg i min bil på vej mod Jylland og lyttede til en fantastisk inspirerende CD med The Millionaire Maker Mr. Earl Shoaff.

Titlen på CD’en er How to Become a Millionaire og er den eneste kendte optagelse af Earl Shoaff, som desværre døde i en tidlig alder i 1965.

Earl Shoaff inspirerende i starten af tredserne mennesker som Jim Rohn, Zig Ziglar og Mary Kay Ash til at gå ud og skabe sig et fantastisk liv. Alle har de efterfølgende selv taget arven op efter Earl Shoaff og inspireret millioner af mennesker til selv at blive succesrige. Anthony Robbins omtaler f.eks. Jim Rohn som en af sine vigtigste inspirationskilder.

På CD’en taler Earl Shoaff om forskellige universelle lovmæssigheder som tyngdekraften, loven om tiltrækning, loven om taknemmelighed og loven om prosperity. Der er ingen tvivl om at José Silva selv har været inspireret af Earl Shoaff, da han i sin tid udviklede Silva Metoden.

Earl Shoaff forklarer også hvordan du sikrer at dine visualiseringer bliver til virkelighed, ved at definere og visualiserer din mål på den rigtige måde. Hans grundlæggende tanke er at vores mål ikke kommer til os, men kommer gennem os. Derfor vokser vores ydre liv ikke hurtigere end vi selv gør.

Hvad kan Silvakursister lære af The Millionaire Maker? Han kan tage os hele vejen tilbage til essensen af Loven om Tiltrækning og lære os den mest effektive måde at bruge den på – hvad vi skal tænke , og ikke kun hvordan vi skal tænke.

As human beings we have the capacity to think of anything in the world, but we don’t have the capacity to think of nothing.
The Millionaire Maker
Mr. Earl Shoaff

Hvis du har lyst til at høre de powerfulde ord som skabte mennesker som Jim Rohn, Zig Ziglar og Mary Kay, så invester i denne CD med Earl Shoaff (vi har et mindre antal liggende). Lydkvaliteten bærer præg af at den er optaget i starten af tredserne, men indholdet er supergodt og du bør høre den dagligt i minimum 30 dage, for at tilegne dig ideerne så dybt som muligt.

Klik her for at se The Millionaire Maker med Mr. Earl Shoaff.

Hvad mener du? Kender du også nogle af Mr. Earl Shoaff’s arvtagere? Eller kender du endda Mr. Earl Shoaff selv? Den den på Facebook eller skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

8 + 11 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!