Silva Metoden er kæmpestort i Ungarn og som værten siger i denne udsendelse, har de fleste mennesker i landet hørt om Silva Metoden.

Det betyder selvfølgelig at kurserne i hovedstaden Budapest er kæmpestore – typisk 600-700 deltagere hver måned! Laszlo Domjan, der er direktør for Silva Metoden i Ungarn, er nemlig mester i skabe kendskab til Silva Metoden – og så har han som læge en glimrende forståelse for hvordan teknikkerne virker på kroppen.

Hver gang en kursist oplever en “spontan” helbredelse eller noget andet markant, tager han kontakt til landsdækkende aviser og TV og lader sig interviewe sammen med kursisten. På den måde har han gennem årene skabt masser af positiv omtale og goodwill for Silva Metoden.

Prøv engang at se denne udsendelse som har været i det ungarske TV. Den er i fem dele og dette er den første. Desværre er den på ungarsk men heldigvis er der engelske undertekster. Læg specielt mærke til der hvor Laszlo fyrer en revolver af i studiet!

Hvad mener du? Er det ikke rimelig god omtale af SIlva Metoden? Del den på Facebook og skriv en kommentar.

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

6 + 15 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!