Louise L. Hay lærte Silva Metoden for mange år siden, og siden har hun gjort et fantastisk stykker arbejde for at udbrede ideen om at vores tanker skaber vores liv.

Undervejs har hun selv haft meget modgang i livet. Modgang som hun overvandt ved hjælpe af principperne, som et levende bevis og forbillede for filosofien og teknikkerne. Fx helbredte hun sig selv for kræft uden at bruge koventionel behandling.

I hendes film You Can Heal Your Life er der interviews med en lang række kendte skikkelser som Greg Braden, Wayne Dyer, Gay Hendricks, Ester & Jerry Hicks og mange andre spændende mennesker. De fortæller alle et entydligt budskab om hvad Louise L. Hay har betydet for dem.

Klik her for at se Louise L. Hay’s film You Can Heal Your Life

Start med at se hvor meget filmen inspirerer dig, og hvis du har lyst kan du jo enten se filmen online eller investere i den på DVD (se link længere nede).

Klik her for at se Louise L. Hay’s film You Can Heal Your Life

Der er udkommet en meget lang række af Louise L. Hay’s bøger på dansk. Klik her for at se dem på Saxo.

Kender du Louise L. Hay? Har du allerede set filmen? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

7 + 11 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!