Dr. Wayne Dyer er internationalt anerkendt foredragsholder og forfatter til en lang række bestsellere, hvoraf mange er kommet på dansk.

Med titler som Lær din børn lykke, Virkelig magi, Evig visdom, Befri dig selv osv osv er Wayne Dyer en af de allermest produktive mentorer indenfor personlig udvikling. Klik på linket til Saxo længere nede og se at der er hele 15 sider med bøger af Wayne Dyer!

Wayne Dyer har i mange år været en ivrig og meget varm fortaler for Silva Metoden. F.eks. siger han: “Jeg har brugt Silva Metoden i årevis. Den har hjulpet mig til at overvinde mine egne sygdomme. Jeg oprfordrer dig til at deltage i Silva Metodens kurser, der findes over hele verden. Alt hvad der bærer José Silvas navn som forfatter, har min stemme allerede inden jeg åbner på side ét”.

Klik her for at se Wayne Dyers bøger på Saxo.com.

Klik her for at se Wayne Dyers bøger på Saxo.com.

Hvad mener du om Wayne Dyer? Synes du også han er meget inspirerende? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

7 + 4 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!