Richard Bach store gennembrud som forfatter kom med bogen Jonathan Livingston Havmåge som handler om at gøre sig fri af janteloven og flyve frit.

Jonathan Livingston Havmåge er en hyldest til det frihedssøgende og legende menneske, og han færdiggjorde den kort efter han havde lært Silva Metoden. Siden er der kommet en perlerække af fantastiske bøger fra ham: Illusioner, Broen over Evigheden, One, The Messiah’s Handbook osv. Alle er absolut værd at læse.

Her får du et kort interview med Richard Bach hvor han taler om fiction versus non fiction i litteratur og i virkeligheden omkring os. Richard Bach er en meget fascinerede person med en baggrund som bl.a. jagerpilot. De remote viewing forsøg som Richard Bach fortæller han deltog i, kan du se mere om her.

Du kan læse hele Richard Bachs fascinerende livshistorien på Wikipedia her.

Klik her for at se Richard Bachs bøger på Saxo.

Klik her for at se Richard Bachs bøger på Saxo.

Hvad mener du? Har du læst nogle af Richard Bachs bøger? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

12 + 6 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!