Det menneskelige kamera Stephen Wiltshire er absolut ekstraordinær. Han fik i en alder af tre år diagnostiseret autisme, og lærte først at tale da han var ni.

Men han kan alligevel noget som de allerfleste ikke kan! Han kan tegne detaljerede tegninger af verden omkring sig – tegninger som nærmest er fotografisk nøjagtige.

Han er det man indenfor autismeforskningen kalder en “savant”. Der findes ca. 50 kendte “Savant’er” og de har alle specielle evner som f.eks. “Rainman” i filmen af samme navn med Dustin Hofmann og Tom Cruise.

I denne film har Stephen Wiltshire fået til opgave at tegne New York City. Læg mærke til hans fantastiske teknik og evne til at ramme dimensioner og detaljer.

Et spørgsmål man kan stille er: Hvorfor har nogle få mennesker disse evner? Er det noget der ligger i os alle som bare skal låses op? Hvad mener du?

Klik her for at se en fantastisk bog om savant-evner på Saxo.

Klik her for at se en fantastisk bog om savant-evner på Saxo.

Hvad mener du om Stephen Wiltshires evner? Er det noget vi alle har i os? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

8 + 12 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!