Kender du Jim Rohn, der er blevet kaldt en af verdens vigtigste og mest inspirerende mentorer – af de bedste i verden?

Jim Rohn er mester i at simplificerer begreber omkring succes, motivation og ‘getting better’, og han taler om strategier for succes på en måde, så alle forstår ham. Læs f.eks. hvad Anthony Robbins siger om ham…

“I truly believe Jim Rohn is an extraordinary human being whose philosophy can enhance the quality of life for anyone who exposes themselves to it. He certainly had a positive impact on me at a time in my life when I was first forming the philosophies that guide me today”. – Anthony Robbins

I denne video taler Jim Rohn om sin egen mentor ‘The Millionaire Maker’ Mr. Earl Shoaff, og de fundamentale læringer han fik fra ham – det handler om kende sit udgangspunkt – eller som vi kalder det i Silva Metoden – Den Blå Ramme.

Klik her for at se nogle af de meste spændende ting Jim Rohn har lavet

Klik her for at se nogle af de meste spændende ting Jim Rohn har lavet

Kender du også Jim Rohn? Hvad synes du om ham? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

5 + 15 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!