Silva Metoden er meget stort i Ungarn og de fleste mennesker i landet har hørt en masse positive ting om Metoden.

Derfor er kurserne i hovedstaden Budapest meget store – ofte 600-700 deltagere hver eneste måned! Direktør for Silva Metoden i Ungarn – Laszlo Domjan – er mester i skabe opmærksomhed på Metoden – og så har han som læge en glimrende forståelse for hvordan teknikkerne virker på kroppen.

Denne udsendelse er fyldt med dokumenterede beretninger om hvordan folk har brugt Silva Metoden til at overvinde en lang række udfordringer, fra lungekræft og andre livstruende sygdomme, over store vægttab uden viljestyrke og afsavn, til at blive opereret uden bedøvelse…

Se denne udsendelse som har været i det ungarske TV. Den er i fem dele og dette er den anden (klik her for at se den første). Desværre er den på ungarsk men heldigvis er der engelske undertekster.

Hvad mener du? Får du også mange gode ideer til at bruge Silva Metoden? Hvad er dine bedste resultater? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

8 + 14 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!