Hvis du har siddet og kigget med på udsendelser som Fangerne på Fortet, Robinson Ekspeditionen, WipeOut og Krimi5, så har du sikkert også siddet og kigget på Thomas Mygind.

Han har nemlig medvirket i mere end 1.200 programmer på DR, TV2, TV3, TV Danmark og senest på Kanal 5, hvor han i 2006 blev udnævnt til kanalchef. Desuden blev han i 1998 kåret som “Årets TV-vært”, og nomineret til samme titel igen i 2005, 2007, 2010 og 2011.

Sideløbende med sine mange timer på TV har Thomas Mygind opbygget sig en spændende karriere som foredragsholder med speciale i begejstring, motivation og personlig power. Hans brændende interesse for personlig udvikling gjorde at han i 1990 var på Silvakursus. Her er hvad han siden har sagt om Silva:

Silva Metoden er for mig blevet et uundværligt dagligt livsværktøj. Og det skaber resultater, bl.a. i form af effektiv og hurtig målopnåelse. Såvel professionelt som privat. (Thomas Mygind, studievært)

Klik her for at se mere om Thomas Mygind.

Her får du lige et kort klip med Thomas på slap line til et af sine foredrag – læg mærke til hvor meget energi han brænder igennem med…

[tube]http://www.youtube.com/embed/D4ibfPLp1Z0[/tube]

Hvad mener du? Har du også oplevet Thomas Mygind som inspirator og powertalker? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

6 + 9 =

To dages intensivt kursus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Du er nu tilmeldt!