I 1908 påtog journalisten Napoleon Hill sig den store opgave at interviewe 500 af verdens mest succesrige mennesker.

Opgaven blev foreslået ham af Andrew Carnegie, som på det tidspunkt var verdens rigeste. Carnegie mente selv at succes og velstand kunne kortlægges og beskrives i en strategi, der kunne læres af alle.

Undervejs i projektet talte Napoleon Hill med spændende mennesker som Thomas Edison, Alexander Graham Bell, Henry Ford og John D. Rockefeller. Senere blev han personlig rådgiver for to amerikanske præsidenter – Woodrow Wilson and Franklin D. Roosevelt.

I 1925 udgav han, baseret på sine interviews, et omfattende selvstudie med titlen ‘The Law of Success’. Hill kaldte selv sit budskab for ‘The Philosophy of Achievement’. I 1935 udkom så endelig bogen med titlen ‘Think And Grow Rich’ (på dansk ‘Tænk dig rig’), som med mere end 20 millioner solgte eksemplarer, er blevet en fantastisk bestseller.

Klik her for at se hvor mange muligheder du har for at blive inspireret af Napoleon Hill.

Her er første lektion af Napoleon Hills ‘Philosophy of Achievement’:

Hvad mener du? Kendte du Napoleon Hill i forvejen? Har du allerede læst ‘Tænk dig rig’? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

7 + 10 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!