Silva Metoden har eksisteret som åbent kursus siden 1966, og det har givet god tid til at dokumentere konceptet og foretage alle mulige spændende undersøgelser

Du kan dele denne artikel med dem du kender der har børn…

Noget af det man har testet en del på er skoleelevers udbytte af teknikkerne, og i denne artikel får du indblik i nogle af de undersøgelser. I nogle af undersøgelserne har man simpelthen givet Silvakurset til samtlige elever på en skole.

Hver eneste gang har undersøgelserne vist en markant forbedring på områder som koncentration og indlæring, sociale færdigheder og mindre stress og ængstelse for børnene. Og når man har målt på det har man også kunne mål øget intelligens! Dette resulterer oftest ikke kun i bedre karakterer både i det daglige og til eksamen, det giver også børnene en bedre skoleoplevelse så de i fremtiden bliver mere interesseret i at lære nyt.

Selvom de fleste af undersøgelserne er af ældre dato, har man målt på fundamentale karaktertræk, så vi mener at resultaterne stadig er relevante. Nederst i artiklen finder du et link til den 38 siders samling af undersøgelser hvor vi har resultaterne fra.

Klik her for at se mere om Silva Metoden for teenagere.

Incarnate Word High School Project
371 elever gennemgik hele Silvakurset. Skoleledelsen var overrasket over hvor mange elever der fortalte at kurset hjælp dem til at slippe af med depression og frygt. Efter kurset fortalte 96 procent at de var glade for at deltaget og følte at det var tiden at bruge tiden på det. Se side 19 i den samlede rapport.

Effects in Three Secondary Schools
Her gennemgik 2640 elever fra tre skoler i Philadelphia, Pensylvania hele Silvakurset. De fleste oplevede mindre skyldfølelse og blev mere afslappede og rolige – noget der kan gøre en stor forskel ikke blot i et undervisningmiljø, men i samfundet som helhed. Se side 20 i den samlede rapport.

International Educational Investigation Project
Her gennemgik alle eleverne fra tre katolske pigeskoler på øen Guam Silvakurset. Resultatet var en tydelig bevægen sig væk fra ængstelse og pessimisme og hen imod livsglæde, entusiasme og større tillid til andre. Se side 22 i den samlede rapport.

The Silva Method and Academic Performance in Higher Education
Her foregik undersøgelsen på et universitet i Mexico, altså en ældre persongruppe. Man fandt forbedring af kommunikation, kreativitet og generel akademisk performance. 67 procent forøgede deres intelligens målbart! Se side 24 i den samlede rapport.

Klik her for at hente den samlede 34 siders rapport.

Klik her for at se mere om Silva Metoden for teenagere.

Få information om Silva Metoden for børn og teenagereBørnekurser helst i:

Aldersgruppe:


Hvad mener du? Hvad kunne du godt tænke dig at dine børn udvikler mere af? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

11 + 1 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!