Earl Nightingale søgte i mange år efter hemmeligheden om hvorfor nogle få mennesker har succes og mange ikke har det.

I 1940 fandt han hvad han søgte efter da han læste Napoleon Hill’s ‘Think And Grow Rich’ (på dansk ‘Tænk dig rig’). Hemmeligheden var ordene ‘we become what we think about’ (vi bliver hvad vi tænker på).

I 1956 udgav Earl Nightingale noget som var helt uhørt på det tidspunkt, en grammofonplade kun med tale. Titlen var ‘The Strangest Secret’ og handlede om hvordan det vi tænker på bliver til vores virkelighed. The Strangest Secret fik en guldplade for at have solgt mere end én million eksemplarer.

Senere grundlagde Earl Nightingale sammen med Lloyd Conant firmaet ‘Nightingale-Conant‘ som med tiden er blevet en af verdens største formidlere af bøger, audio og video med fokus på personlig udvikling.

Klik her for at se hvor mange muligheder du har for at blive inspireret af Earl Nightingale.

Her kan du høre hele ‘The Strangest Secret’.

Hvad mener du? Har du hørt om Earl Nightingale før? Hvad synes du om ‘The Strangest Secret’? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

5 + 4 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!