I gamle dage mente man at følelserne sad i hjertet. Så har man i mange år ment at hjertet bare var en pumpe. Nu er forskere igen begyndt at tænke på hjertet som noget særligt – en lille hjerne der måske kan styre den store.

På HeartMath Institute i Californien har en stor gruppe forskere i årevis studeret hjerterytmen hos mange forskellige grupper af både raske og syge mennesker, og de har gjort nogle spændende opdagelser.

Med moderne måleinstrumenter kan de nu vise præcist hvad der foregår i dit hjerte, både når du stresser og når du slapper af. Forskellen er øjeblikkelig og meget markent. Med udgangspunkt i forskningen bag HeartMath, så findes der formentlig ikke noget der mere skadeligt for hjertet end stress. Se udsendelsen og døm selv…

Klik her for at se bogen Transforming Stress – The Heartmath Solution for Relieving Worry, Fatigue, and Tension’.

Tankerne bag HeartMath går helt fantastisk godt i spænd med Silva Metoden. De beviser nærmest det som José Silva hævdede allerede for mange år siden. Hvad mener du? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

1 + 7 =

To dages intensivt kursus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Du er nu tilmeldt!