Alle virksomheder holder hvert år masser af små og store møder for ledelse, medarbejdere og kunder. Her har Silva Metoden noget helt særligt at byde på.

Vi har nemlig nogle af de mest gennemprøvede og dokumenterede værktøjer til at reducere stress, kreativt at løse problemer og generelt at øge engangementet og arbejdsglæden på arbejdspladsen.

Så hvad kan Silva Metoden hjælpe netop din arbejdsplads med?

For det første kan vi hjælpe folk med at sænke deres stressniveau betydeligt. Dette hjælper ikke kun på energi, trivsel og produktivitet. Det øger også den enkeltes modstandskraft målbart. Silva Metoden har lært millioner af mennesker at fjerne skadelig stress, før det overhovedet var noget man talte om.

For det andet viser vi folk hvor meget bedre tingene fungerer, når man tænker positivt. Dette er bestemt ikke noget vi har med os fra naturens hånd. Vores sind primære funktion er nemlig at sikre vores overlevelse, og derfor kigger vi ubevidst mest efter hvad der kan gå galt – hvilket skaber stress.

For det tredje kan vi lære folk at stole mere på deres indre processer som kreativitet og intuition. Dette kan give et vældigt løft i retning af øget kreativitet, bedre selvledelse og en større ansvarlighed for egne resultater.

Undervisningen er altid en underholdende blanding af oplæg og ‘hands-on’ for deltagerne, og Silva Metodens instruktører er klædt på til at undervise på alle niveauer i både små og store forsamlinger. Et foredrag på times tid? En workshop på tre? Hvad har I brug for?

Tag kontakt og få mere information om hvordan du får Silva Metoden ud på din arbejdsplads.

Forespørg på foredrag/workshop

[contact-form-7 id=”3389″ title=”Kontakt vedr. foredrag”]

Hvad mener du? Er disse emner noget der kunne være brug for på din arbejdsplads? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

4 + 4 =

To dages intensivt kursus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Du er nu tilmeldt!