Mange forældre har savnet noget positiv litteratur til deres børn. Noget der kan give dem en naturlig forsmag på hvor godt personlig udvikling virker i livet.

Silvainstruktør Thomas Wibling har skrevet denne bog for at give forældre og bedsteforældre muligheden for at give et positivt eventyrligt budskab videre, og når børnene selv har lært at læse, kan de selv tage det ind. I bogen følger vi HvabeHaren rundt i Ha det godt-skoven. Den har samtaler med de andre dyr om hvordan man stiller gode spørgsmål, hvordan man ved hvad der er rigtigt for én, hvordan man har det godt med sig selv uanset hvad andre tænker og mange andre færdigheder som er gode at lære så tidligt i livet som muligt.

Klik her for at bestille bogen.

Læs fx et afsnit hver aften og brug efterfølgende lidt tid på at tale med barnet om hvordan det kan bruge ideerne i sit eget liv, og hvordan du kan bruge dem i dit. Budskabet er enkelt men vigtigt – også for den voksne. HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven sætter gang i mange gode og positive tanker for barnet, og de små øvelser hjælper det til at forvandle de positive tanker til positive resultater. Læs bogen for dit barn, lad dem selv læse den og brug den som gave.

Fra bogens bagside
HvabeHaren og dyrene i Ha’ det godt-skoven er et eventyr for børn om personlig udvikling. Bogen præsenterer personlig udvikling på en let, sjov og eventyrlig måde, så børnene kommer til at tænke over deres liv på en ny og anderledes måde.

Bogen handler om HvabeHaren, der ikke har det godt. Den tager rundt i Ha’ det godt-skoven. Den vil finde ud af, hvordan den kan få det bedre. På sin vej møder den nogle sjove og kloge dyr.

Sammen med HvabeHaren viser dyrene på en let og sjov måde nogle veje til det, vi alle ønsker: Nemlig at ha’ det godt. Sidst i bogen er der en øvelse, som lærer børnene at blive mere opmærksomme på de dejlige ting i livet. Den kan laves af børnene alene eller den kan bruges til en aktiv snak om at ha’ det godt.

Eventyret kan bruges som god og positiv højtlæsning for de mindre børn, men egner sig også godt som frilæsning til de større børn. Det kan læses i små bidder og være grundlag for debat og læring. Bogen er i farver og med sjove og illustrative tegninger. 84 sider i farver, paperback. Bestil den her:

[wp_eStore_fancy1 id=34]

Har du allerede læst HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven? Hvad synes du? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

14 + 2 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!