Denne klassiker om Silva Metoden udkom første gang på engelsk i 1977 (på dansk i 1990) og har siden solgt i millioner af eksemplarer verden over. Læs her hvorfor…

Bogen lærer dig de dynamiske principper der gør det muligt at se løsningen på ethvert problem og omsætte den i praksis. Silva Metoden har gennem mange år hjulpet millioner af mennesker til at opnå kontrol med deres liv og ved sindets hjælp påvirke og ændre hændelser og begivenheder i den ydre verden.

I denne bog får du et 30 dages trin-for-trin program til selv at lære de fundamentale teknikker i Silva Metoden. Her er nogle af bogens overskrifter:

  • Brug mere af dit sind på særlige måder
  • Dynamisk meditation
  • Hvordan du forbedrer din hukommelse
  • Hurtig indlæring
  • Kreativ søvn
  • Bedre helbred ved hjælp af dit sind

Hvorfor skal du investere i denne bog?

Det skal du dels fordi den giver dig et godt indblik i de mange års forskning der ligger bag Silva Metoden, og dels fordi du faktisk lærer at bruge nogle af teknikkerne, så du kan begynde at få resultater med det samme. Det er rigtigt – bogen er en klassiker men teknikkerne er universelle og de virker stadig lige så godt som da den udkom i 1977.

Hvad mener du? Har du læst bogen om Silva Metoden? Hvad mener du om den? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

14 + 5 =

To dages intensivt kursus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Du er nu tilmeldt!