Har du læst bogen eller set filmen The Secret eller måske oplevet Abraham Hicks tale om vibrationer? Så læs videre her om hvordan du bruger den viden bedst muligt.

Forestil dig at du sidder i din bil og har lyst til at høre P3 i radioen. For at det kan lade sig gøre skal du indstille din radio til at modtage P3. Sagen er at alle radiostationer er i luften omkring dig hele tiden, men den du kommer til at opleve i DIN bil, er den du indstiller din radio til at modtage.

På samme måde er alle muligheder også i verden omkring dig hele tiden. Der er radiostationer der sender dårlige nyheder ud og radiostationer der sender gode nyheder ud. Hvis du ønsker at opleve de gode nyheder i dit liv, så skal du indstille din radio til at modtage signalet fra dem der sender de gode nyheder.

Hvilken radiostation du modtager i dit liv afhænger af dine tanker og dine følelser. Du vælger med dine tanker og jo stærkere følelser du føler, jo mere signal kommer der igennem og jo højere spiller din radio. Hvis du fx vælger at tænke på en oplevelse hvor du blev irriteret, og føler den irritation igen, så stiller du ind på Radio Irritation og begynder at tiltrække flere af den slags oplevelser.

Men når du vælger at tænke på en oplevelse hvor du var taknemmelig, og føler taknemmeligheden igen, så stiller du ind på Radio Taknemmelighed og begynder at tiltrække flere af DEN slags oplevelser. Og når du vælger at tænke på noget du glæder dig til at opleve, og tænker på det som om du allerede er i oplevelsen, så stiller du ind på Radio Glæde og begynder at tiltrække den oplevelse du glæder dig til at opleve (og andre der ligner).

Hvad vælger du at tænke på?

Hvordan bruger du Loven om Tiltrækning i dit liv? Hvilke bevidste resultater har du oplevet? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

1 + 3 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!