En gang i efteråret 89 var jeg, i min egenskab af Silvainstruktør, inviteret til at holde et foredrag om Silva Metoden på Amtscentralen i Aabenraa i Sønderjylland.

Da foredraget var slut kom en kvinde hen og stillede nogle spørgsmål vedr. foredragets indhold. Vi talte så længe sammen at hun tilbød at køre mig til stationen. På vejen fortalte hun at hendes mand var leder på en stor virksomhed i Nordborg på Als.

Det viste sig at være Anette Clausen og hendes mand var Jørgen Mads Clausen, søn af grundlæggeren af en af Danmarks største industrivirksomheder, Danfoss. Nogle måneder senere deltog de begge på et Silvakursus i København…

Senere har større grupper af ledere deltaget i Silva Metoden i kurser afholdt specielt for Danfoss, ligesom det meste af familien Clausen har deltaget. Jørgen Mads Clausen sagde senere således om sin oplevelse af kurset:

‘Jeg bruger Silva Metoden til mange ting, men mest til at nå mine mål. Jeg forestiller mig bare hvad en ting skal slutte med. Jeg har lært at turde sætte store mål. Husk at tage din partner med på kursus, det er vigtigt at være to’. (Jørgen Clausen, tidl. Direktør, Danfoss)

Efterfølgende har han ofte udtalt sig om Silva Metoden når han blev interviewet til aviser. Her er link til nogle af dem:

Klik her for at se Danfoss’ egen forlystelsespark i Nordborg, Danfoss Universe, på Youtube.

Hvad mener du? Synes du ikke også at Silva Metoden kan hjælpe erhvervsfolk til at træffe bedre beslutninger? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

14 + 4 =

To dages intensivt kursus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Du er nu tilmeldt!