Igennem tusindvis af år har kreative mennesker, over hele verden og i alle samfund, brugt nattens drømme til at få ideer og finde løsninger.

Selvom det er noget alle mennesker kan lære at gøre, var det i mange år forbeholdt samfundets vise mænd og kvinder. De kunne via deres drømme få visioner som kunne hjælpe det samfund de levede i. I nyere tid har kreative mennesker brugt de samme evner til at skrive banebrydende musik og fantasiske romaner, og til at få ideer til geniale opfindelser, endda opfindelser som er blevet store kommercielle succes’er – og mange har endda lært det via Silva Metoden.

Hemmeligheden ved dette er at selvom du sover om natten, er din hjerne stadig ekstremt aktiv med en række forskellige opgaver. I løbet af natten er du fx skiftevis i dyb og let søvn. I den dybe udskiller du væksthormoner og regenerer din krop, mens du i den lette søvne drømmer og regenerer dit sind. I forbindelse med at bruge sine drømme til at løse problemer er det selvfølgelig specielt drømmefasen der er mest interessant. Kan du ikke huske dine drømme? Det kan du lære – se filmen herunder hvor Laura Silva fortæller:

Hvad mener du? Hvilke succes’er har du haft med at programmere dine drømme? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

5 + 5 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!