Meget få mennesker er i stand til at drømme helt frit om hvad de gerne vil med deres liv – fordi vi alt for ofte sætter store begrænsninger for os selv. Derfor har du brug for at se denne lille film som netop handler om dette.

Hvad er det du virkeligt kunne tænke dig at opleve i din tid på jorden? Hvad kunne du tænke dig at lære mens du er her? Hvad kunne du tænke dig at bidrage med? Hvad kunne du tænke dig at opleve, hvis det hele var op til dig? Se filmen mens du lytter til budskabet og begynd så at drømme frit…

Hvad mener du? På hvilke måder kan dette budskab hjælpe dig og andre der har drømme? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

4 + 6 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!