Kender du oplevelsen af at du pludselig ved du drømmer – mens du drømmer? Altså at du pludselig er ved bevidsthed midt i en drøm, men at drømmen så fortsætter i stedet for at du vågner?

Denne type drømme kaldes klare drømme – eller på engelsk lucid dreaming. De fleste mennesker har oplevet det nogle få gange men det er faktisk noget man kan udvikle og træne målrettet, og denne lille film viser dig hvordan.

Hvad kan det bruges til? Tja, i dine drømme kan alt ske. Du kan rejse til verdens ende og tilbage igen, du kan øve dig i at tale foran titusinde mennesker eller du kan rejse frem og tilbage i tiden. I drømmene er det i sandhed kun dig selv der sætter grænsen for hvad du kan opleve…

Har du oplevet spontane klare drømme? Har du øvet dig med teknikkerne fra videoen? Hvordan har dine resultater været? Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

2 + 12 =

To dages intensivt kursus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Du er nu tilmeldt!