Kunne du tænke dig at have nogle af Silva Metodens meditationer på din iPhone, så du altid kan lave dem uanset hvor du er?

silvaappHeldigvis kan du nu få en Silva App til iPhone som du kan downloade helt gratis. På den finder du fire guidede meditationer med Laura Silva. Den nemmeste måde at få App’en på er ved at du skanner denne QR-kode med din iPhone – så kommer du automatisk til det rigtige sted i App Store.

  • Morning meditation
  • Energy Booster
  • The Centering Exercise
  • Alpha Beats
  • Evening meditation

Her er link til til App’en i iTunes.

OBS: Når du kommer ind i Silva App’en så hent også ‘Omvana’ som er en anden fantatisk App hvor du selv kan designe dine meditationer. Du kommer til den ved at klikke på ‘Get more tracks’ i Silva App’en.

Kender du nogen der kunne bruge lidt dyb afslapning i det daglige? Hvorfor ikke hjælpe andre ved at dele disse informationer på Facebook, Twitter og LinkedIn. Klik på symbolerne i toppen af indlægget for at gøre dette…

Hvad mener du? Fortæl hvordan du bruger Silva Metodens app og hvilket udbytte du har af det. Skriv en kommentar…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

4 + 9 =

To dages intensivt kursus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Du er nu tilmeldt!