Fra 1944 til 1966 udførte José Silva omfattende studier af hjernens elektriske svingninger. Han brugte de videnskabelige termer men tilførte samtidig området en masse ny viden.

José Silva dokumenterede fx meget nøjagtigt hvordan de forskellige frekvenser i hjernen korresponderer med forskellige bevidsthedstilstande og forskellige funktioner. Han viste at man kunne måle hvad der skete i hjernen under meditation, når man visualiserer og når man bruger sin intuition.

Hans vigtigste opdagelse var hvad der sker når mennesker lærer at fungerer med bevidsthed i Alfatilstanden. Det er den opdagelse Silva Metoden bygger på. Klik her for at se de lyde Silva Metoden bruger for at stimulere disse tilstande.

Her ser du José Silvas datter Laura fortælle om hvordan det hele hænger sammen. Laura er vokset op med denne viden og en autoritet på området. Se filmen og fortæl hvad du mener i kommentarfeltet nedenunder…

Silva Metoden Danmark

Birgit Elgaard Brett
cvr: 32122035
info@silvametoden.dk

Følg Silva Metoden Danmark

Kontakt Silva Metoden Danmark

3 + 2 =

To dages intensivt kurus

Klik på arket (pdf) og læs nærmere om kurset →

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en 15 minutters guidet, afslappende lydfil og derefter inspiration, tips, nyheder og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.Du er nu tilmeldt!